AVM lanceert nieuwe FRITZ!Box voor DSL

FRITZ!Box 7590 AX – de nieuwe digitale hub voor thuis met Wi-Fi 6

| AVM | 2 min | 6 april 2022 16:10
Copyright: AVM
Met de nieuwe FRITZ!Box 7590 AX breidt AVM zijn DSL-portfolio uit met een nieuwe variant van de populaire FRITZ!Box 7590. De FRITZ!Box 7590 AX biedt de centrale prestatiekenmerken van de FRITZ!Box 7590 en maakt gebruik van Wi-Fi 6. De nieuwe draadloze standaard is sneller en vooral efficiënter, omdat nog meer apparaten tegelijkertijd van Wi-Fi kunnen worden voorzien. De acht Wi-Fi-antennes van het nieuwe model bereiken tot 2400 Mbit/s op de 5 GHz-band en 1200 Mbit/s op 2,4 GHz. Samen met de intelligente Mesh-technologie is de FRITZ!Box 7590 AX een topmodel in de volgende Wi-Fi-generatie.

De nieuwe FRITZ!Box verwerkt met gemak parallelle 4K-streams, gaming, thuisonderwijs en thuiswerken met cloud computing en urenlange videovergaderingen. Ook ondersteunt het VDSL supervectoring, waardoor internetsnelheden tot wel 300 Mbit/s mogelijk zijn. Met zijn uitgebreide functies voldoet de nieuwe FRITZ!Box aan alle eisen voor een compleet netwerk in het digitale huis: internetverbinding met de hoogste snelheden, Mesh Wi-Fi en een DECT-basisstation voor Smart Home-toepassingen en draadloze telefoons. Daarnaast biedt het ook poorten voor bestaande vaste telefoons.

Bovendien kunnen gebruikers dankzij de vier gigabit LAN-poorten meerdere netwerkapparaten via de kabel aansluiten, waardoor ze over maximale datasnelheden beschikken. Zowel de gigabit LAN-poorten als Wi-Fi 6 zijn volledig achterwaarts compatibel. Het veelzijdige FRITZ!OS-besturingssysteem biedt tal van functies, zoals een firewall, ouderlijk toezicht, VPN, Wi-Fi-gasttoegang en regelmatige gratis updates.

Een krachtige hub voor Mesh Wi-Fi

De FRITZ!Box 7590 AX is de hub voor snel internet, Wi-Fi, telefonie, networking en Smart Home. Als Mesh Wi-Fi hub zorgt de FRITZ!Box 7590 AX voor optimale Wi-Fi-kwaliteit voor alle draadloze activiteiten in het hele thuisnetwerk. Zelfs in grote appartementen en huizen of op plaatsen die door bouwkundige omstandigheden moeilijk bereikbaar zijn, kan de Wi-Fi snel worden uitgebreid via de centrale FRITZ!Box 7590 AX. Dit komt doordat FRITZ!Repeaters of FRITZ!Powerline-apparaten snel kunnen worden geïntegreerd in FRITZ!Box’ Mesh Wi-Fi. In combinatie met de FRITZ!Repeater 6000 vormt de FRITZ!Box 7590 AX een bijzonder krachtige Mesh Set voor een hoge Wi-Fi-dekking en meerdere mobiele apparaten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AVM
AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedband-eindapparaten voor DSL, kabel, LTE en glasvezel. De Smart Home-producten, die met de standaarden WiFi, DECT en Powerline werken, zorgen voor een intelligent en veilig thuisnetwerk. Met het besturingssysteem FRITZ!OS kunnen alle FRITZ!-producten eenvoudig worden bediend. Gratis updates bieden regelmatig nieuwe functies voor meer comfort en veiligheid in het thuisnetwerk. FRITZ! is in Duitsland het toonaangevende merk voor het thuisnetwerk. Het bedrijf uit Berlijn, dat in 1986 werd opgericht, investeert al vanaf het begin in eigen ontwikkeling voor veilige en innovatieve producten voor de breedbandaansluiting.
Meer over AVM
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.