Shypple lanceert ‘s werelds eerste digitale expediteursplatform voor versproducten

Met het platform adresseert Shypple de specifieke behoeften van verschepers van gekoeld transport

| Shypple | 2 min | 6 april 2022 17:33
Afbeelding: Zoeken en boeken | Copyright: Shypple
  • Shypple-platform voor specifieke behoeften van verschepers van gekoeld transport zoals voedsel en planten
  • Platform biedt realtime inzicht, snelheid en efficiëntie in de transport van temperatuur gecontroleerde, beperkt houdbare goederen
Vandaag lanceert Shypple het eerste digitale expediteursplatform voor versproducten. Dit maakt de digitale expediteur bekend op Fruit Logistica, het grootste evenement voor de logistiek van verse goederen dat jaarlijks in Berlijn wordt gehouden. Met het platform adresseert Shypple de specifieke behoeften van verschepers van gekoeld transport. Het biedt een snelle, betrouwbare en efficiënte oplossing voor producten waar flexibele en snelle verscheping noodzakelijk is. Het platform is vanaf dit voorjaar beschikbaar voor Shypple-gebruikers.

In de markt voor versproducten, zoals voedsel en planten, is vrachtvervoer nog altijd sterk afhankelijk van Excel-spreadsheets, e-mails, telefoontjes en andere foutgevoelige middelen om de supply chain te beheren. Vanwege de overspannen containermarkt, waarin toenemende vertragingen voor onzekerheid zorgen, is snel en efficiënt transport een behoorlijke uitdaging. Dit geldt vooral voor bederfelijke waren, waar artikelen met een korte houdbaarheid zo snel mogelijk vervoerd moeten worden om vers te blijven.

Shypple voegt extra functies toe om aan behoeften van verschepers van gekoeld transport te voldoen. Waar veel oplossingen leunen op de GPS-data van containerschepen implementeert Shypple ‘near realtime’ terminal data in het platform. Daarin zijn ook de meest actuele wachttijden opgenomen. Verschepers weten zo precies wanneer een vracht wordt gelost. Op basis daarvan richten ze de rest van de supply chain in, zodat bijvoorbeeld vrachtwagens direct na lossing worden ingepland.

Met het Shypple-platform hebben gebruikers al hun transportactiviteiten overzichtelijk in een platform. Alle teams, van het warenhuis tot de verkoopafdeling, zijn zo voorzien van de meest actuele vrachtinformatie zodat de hele organisatie hier direct op in kan spelen.

“De traditionele logistiek voor verse goederen ondergaat met kleine en grote innovaties een ware transformatie. Deze innovaties zijn hard nodig om verse goederen zo snel mogelijk van de ene naar de andere kant van de wereld te brengen, juist nu de containermarkt zo gespannen is”, aldus Jarell Habets, CEO en oprichter van Shypple. “Wij zijn trots dat we het eerste ‘perishable’ platform ter wereld lanceren. Het platform geeft veel inzicht en gemak en is daarmee een essentiële troef om gekoelde producten snel van A naar B te brengen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Shypple
Shypple is sinds 2016 een digitale freight forwarding service en verbindt meer vele bedrijven. Het technologie-gedreven Shypple platform biedt bedrijven end-to-end transparantie en controle over hun volledige supply chain. Het verhoogt de efficiëntie, minimaliseert fouten en optimaliseert de wereldwijde handel.
Meer over Shypple
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.