Mollie gaat samenwerking aan met Recharge om eersteklas subscription-oplossing aan te bieden

De samenwerking levert baanbrekende innovatie voor op abonnementen gebaseerde e-commerce bedrijven

| Mollie | 2 min | 7 april 2022 10:09
Copyright: Mollie
  • De API's van Recharge maken de integratie van subscription-management en terugkerende betalingen mogelijk in zowel platformen als Magento en WooCommerce als in zelfstandige webshops
  • De oplossing is beschikbaar in alle Europese landen waar Mollie actief is (EER, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk)
Mollie, een van de snelst groeiende betalingsverwerkers in Europa, kondigt vandaag de samenwerking aan met de toonaangevende subscription-management-oplossing Recharge. Samen bieden zij een API-first, end-to-end abonnementenoplossing aan met ondersteuning voor terugkerende betalingen en abonnementenbeheer. De samenwerking levert baanbrekende innovatie voor op abonnementen gebaseerde e-commerce bedrijven. De abonnementenoplossing is nu beschikbaar in alle landen waar Mollie actief is.

Recharge's API maakt de integratie van terugkerende betalingen mogelijk in zelfstandige webshops, in platformen als Magento en WooCommerce, en binnenkort ook in andere e-commerce platformen. Ondernemers zullen een subscription-programma snel kunnen integreren en op maat aanpassen, met opties als het toevoegen van eenmalige producten, het beheren van terugkerende aankopen, het overslaan van leveringen of het wijzigen van productspecificaties. Ondernemers kunnen ook niet-verwerkte-betalingen automatisch opnieuw aanbieden en via de Recharge-interface kunnen ze slimme aanmanings- en terugbetalingsworkflows automatiseren.

De integratie biedt ondernemers niet alleen een ongekende ondersteuning, ze verbetert ook de ervaring van klanten via abonnementen. Klanten kunnen hun abonnementen beheren via een gepersonaliseerde portal voor abonnementenbeheer. Ondernemers kunnen gepersonaliseerde meldingen sturen om consumenten controle te geven en op de hoogte te houden. Ook beschikken ze over realtime analyses van hun omzet, hun klanten en de abonnementen, waardoor ze de behoeftes van hun klanten beter kunnen begrijpen en hierop inspelen.

Ken Serdons, Chief Commercial Officer bij Mollie: "We zijn erg enthousiast dat we samen met Recharge ondernemers de mogelijkheid kunnen bieden om op een eenvoudige manier een volledige oplossing voor abonnementenbeheer te implementeren. Naadloze en eenvoudige betalingen via recurring-ecommerce zorgen voor een toename van de lifetime-value en de gemiddelde orderwaarde. In een tijd van nooit eerder geziene e-commerce groei en ambitie, zijn we in staat om de verwachtingen van de klant in te lossen en te overtreffen."

"Wat we zien is een aanhoudende impuls in de richting van modular commerce," zegt Oisin O’Connor, CEO en medeoprichter van Recharge. "De samenwerking met Mollie stelt ons in staat om e-commerce bedrijven te blijven ondersteunen in hun behoeften en hen de meest optimale oplossing te bieden voor terugkerende betalingen en abonnementenbeheer."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Mollie
Mollie is een pionier binnen de payment-industrie. Het bedrijf is ook een van de snelst groeiende payment service providers (PSP’s) in Europa. Mollie faciliteert bedrijven van verschillende groottes om op te schalen en te groeien door gebruik te maken van verschillende betaalmethodes. Met behulp van de simpele en duidelijke betalings-API kan Mollie verschillende betaalmethodes aanbieden op een uniforme wijze. Mollie’s doel is om complexe financiële diensten eenvoudiger te maken. Het is Mollie’s missie om de meest geliefde PSP van de wereld te worden.
Meer over Mollie
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.