Anywhere365® lanceert wereldwijd programma om partners te ondersteunen

Met het programma zorgen ze ervoor dat partners wereldwijd zijn voorzien in alles wat ze nodig hebben om Anywhere365 succesvol te verkopen, te implementeren en te ondersteunen

| Anywhere365 | 2 min | 7 april 2022 10:24
Copyright: Anywhere365
Anywhere365®, het Cloud Contact Center en Dialogue Management-platform voor het Microsoft 365 Ecosysteem, lanceert hun nieuwe partnerprogramma. Met het programma zorgen ze ervoor dat partners wereldwijd zijn voorzien in alles wat ze nodig hebben om Anywhere365 succesvol te verkopen, te implementeren en te ondersteunen. Hiervoor heeft Anywhere365 een allesomvattend systeem ontwikkeld om de best mogelijke samenwerking te garanderen gedurende het hele traject.

Ontwikkeld samen met partners

Erik van Arkel, Global Head of Partnerships bij Anywhere365: "Onze partners staan centraal in ons bedrijf en ons succes. Bij de ontwikkeling van het programma hebben we nauw met hen samengewerkt om ervoor te zorgen dat onze belangen op één lijn liggen. Alles is erop gericht om partners volledig te ondersteunen, van onboarding tot het aanvullen van vaardigheden. Ik heb er alle vertrouwen in dat het programma onze partners ten goede zal komen en onze relaties zal versterken.”

Chris Goodwill, Modern Workplace Sales Specialist bij Symity: “We waarderen de nauwe en open samenwerking met Anywhere365. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten op nieuwe en betere manieren kunnen werken met Microsoft Teams. Het is onze gezamenlijke visie om te zorgen voor de hoogste kwaliteit oplossingen en service voor onze klanten. De producten van Anywhere365 sluiten perfect op elkaar aan door hun native integratie en roadmap met Microsoft Teams."

Het partnerprogramma

Het partnerprogramma heeft drie niveaus: elk ontworpen om aan te sluiten bij de bedrijfsstrategieën en doelstellingen van partners om samen te groeien en het partnerschap te versterken. Partners hebben met het programma toegang tot een reeks voordelen, waaronder:
  • Op maat gemaakte onboarding, training en enablement
  • Toegang tot ons partnerportaal, onze selfservice-hub die partners toegang biedt tot alles wat ze nodig hebben
  • Verschillende steunregelingen, zoals een fonds voor marketingontwikkeling
  • Co-branded middelen, waaronder marketingmateriaal
  • Regelmatige 'Meet the Anywhere365 Technical Expert’ workshops en uitnodigingen voor andere evenementen en webinars

Ambassadeursprogramma

Naast het partnerprogramma lanceert Anywhere365 ook een Ambassadeursprogramma. Partners kunnen medewerkers van hun technische teams en salesteams nomineren voor een onderscheiding, waarmee zowel de mensen als de organisatie branchebreed erkenning krijgen voor hun kennis en prestaties.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Anywhere365
Anywhere365 is opgericht vanuit de overtuiging dat iedereen binnen een bedrijf een Contact Center kan zijn. Daarom heeft het het Anywhere365 Universal Contact Center voor Skype for Business en Microsoft Teams gebouwd. De visie van Anywhere365 is om alle onnodige dialogen te verminderen door een oplossing te bieden waarbij de juiste informatie de juiste persoon op het juiste moment bereikt, ongeacht de locatie.
Meer over Anywhere365
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.