Banking Circle stelt Nick Tubb aan als Global Head of Foreign exchange

Nick Tubb zal verantwoordelijk zijn voor de zakelijke strategie van Banking Circle

| Banking Circle | 2 min | 8 april 2022 14:31
Afbeelding: Nick Tubb, Global Head of Foreign exchange bij Banking Circle | Copyright: Banking Circle
Banking Circle, de techfirst betalingsbank, heeft Nick Tubb aangesteld als Global Head of Foreign Exchange (FX). In deze functie zal hij de zakelijke Foreign Exchange strategie van de bank ten uitvoer gaan brengen. Tubb beschikt over 25 jaar ervaring bij snelgroeiende bedrijven en regio’s in de betalingssector. Deze ervaring is van grote waarde voor de strategie en het succes van Banking Circle.

Voor zijn aanstelling bij Banking Circle maakte Tubb deel uit van het digital commerce managementteam van Worldline (het voormalige Ingenico/Global Collect), waar hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde omzet. Daarvoor was hij ruim tien jaar actief op het gebied van zakelijke FX buiten de bancaire sector. Hij gaf leiding aan overname- en groeiteams op verschillende plekken in de wereld.

“We zijn verheugd om Nick Tubb te mogen verwelkomen binnen het voortdurend groeiende team van Banking Circle”, zegt Anders la Cour, de CEO van de Banking Circle Group. “Hij heeft veel ervaring met grensoverschrijdende betalingen, FX en wereldwijde e-commerce in B2B-omgevingen en werkte bijna uitsluitend bij bedrijven die een snelle groei doormaakten. Met zijn focus op het creëren van toegevoegde waarde, op samenwerking en op duurzame bedrijfsresultaten en zijn indrukwekkende wereldwijde ervaring, verkeert Nick in de perfecte positie om onze internationale plannen voor de wereldwijde FX-markt ten uitvoer te brengen. We kijken ernaar uit om samen met Nick het ecosysteem van Banking Circle verder uit te breiden en onze eigen FX-oplossingen te ontwikkelen, zodat we tegemoet kunnen komen aan de veranderende behoeften van onze klanten en hun klanten.”

Nick Tubb over zijn aanstelling: “Banking Circle is een bijzonder inspirerend bedrijf. Ik vind het geweldig om de kans te krijgen om een belangrijke rol te vervullen in het groeitraject. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met mijn team en andere teams binnen Banking Circle om de FX-strategie verder te ontwikkelen. Mijn focus ligt daarbij op het bieden van toegevoegde waarde aan klanten in de betalingssector met goed functionerende oplossingen voor financiële transacties.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Banking Circle
Banking Circle is aanbieder van een financiële infrastructuur voor betalingsbedrijven en banken. Als bank met een volledige vergunning en zonder legacy-systemen biedt Banking Circle betalingsbedrijven en banken de mogelijkheid om snel en tegen lage kosten in te springen op kansen in de nieuwe economie. Daarbij profiteren de klanten van Banking Circle van compliance en goede beveiliging. Dit is mogelijk dankzij rechtstreekse transactieverwerkingssystemen waar geen legacy aan te pas komt. De oplossingen van Banking Circle dragen bij aan financiële inclusie door duizenden bedrijven in staat te stellen om grensoverschrijdende transacties te voltrekken op een manier die eerder niet mogelijk was. Dat geldt voor alles van het openingen van bankrekeningen en het afsluiten van leningen tot internationale betalingen, verwerken van transacties, hedging en compliance.
Meer over Banking Circle
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.