EPOS introduceert een premium productlijn waarmee de kracht van audio beschikbaar wordt voor de moderne medewerker

| EPOS | 4 min | 26 maart 2020 16:26
Copyright: EPOS
Het nieuwe audiomerk EPOS is geboren uit de passie om de uitstekende geluidservaring naar een nog hoger niveau te tillen. EPOS onthult een aantal co-branded producten onder de naam EPOS | SENNHEISER voor professionals die op zoek zijn naar audio-oplossingen die zich aan hun drukke levensstijl aanpassen: veelzijdig, uitstekende geluidskwaliteit en met een stijlvol, eigentijds ontwerp.

Een geavanceerde geluidservaring

Als het nieuwe premium audiomerk in de markt en onderdeel van de Demant Group die kan bouwen op 115 jaar ervaring in innovatie en geluid, brengt EPOS vier nieuwe headsets op de markt, die de missie onderschrijven van het leveren van superieure geluidskwaliteit en prestaties in strakke, stijlvolle ontwerpen. De medewerker van vandaag vraagt om veelzijdige audio-oplossingen die eenvoudig te integreren zijn met zijn apparaten, of hij nu thuis, op kantoor of onderweg aan het werk is, waarbij de mogelijkheid om te multitasken hoge prioriteit heeft.

De nieuwe productlijn van EPOS | SENNHEISER beschikt over een aantal functies die direct inspringen op deze behoeften. De vier headsets zijn onderdeel van de ADAPT-productlijn en geïnspireerd op professionals die op verschillende locaties willen samenwerken op verschillende apparaten, zonder dat ze hoeven in te leveren op stijl of kristalhelder geluid, ongeacht de omgeving.

Theis Moerk, Vice-President of Product Management, Enterprise Solutions, vertelt: “Het doet ons genoegen deze nieuwe productlijn op de markt te brengen. Dit is een belangrijke mijlpaal in de weg die EPOS als premium merk in de markt aflegt. Elke headset biedt de moderne medewerker meer mogelijkheden door de combinatie van geavanceerde audiotechnologie met hoogwaardig vakmanschap en design.”

De draagbare, draadloze headsets van EPOS | SENNHEISER beschikken allemaal over geavanceerde Active Noise Cancellation (ANC) van topklasse, dat ongewenste achtergrondgeluiden elimineert voor extra concentratie en productiviteit in elke geluidsomgeving – en dat allemaal met een geweldige geluidservaring voor zowel de spreker als de luisteraar. De prestaties van de headsets worden nog eens verder verbeterd door de UC-optimalisatie, alsmede door multipoint connectiviteit waarmee gebruikers eenvoudig kunnen schakelen tussen apparaten door twee Bluetooth®-apparaten tegelijkertijd te koppelen, waardoor zowel de flexibiliteit als de veelzijdigheid vergroot wordt.

  image

Onberispelijk design

De nieuwe headsets hebben allemaal een strak en verfijnd ontwerp en zijn gemaakt van hoogwaardige, zeer duurzame materialen zonder dat er ingeleverd is op een premium uitstraling – ideaal voor de drukke professional die één headset wil voor zowel zakelijk als privégebruik, altijd en overal. Dankzij het ergonomische ontwerp en aandacht voor alle details kunnen gebruikers vertrouwen op een headset die zelfs na uren dragen nog comfortabel zit, waardoor elke taak tot een goed einde gebracht kan worden.

  image

ADAPT 660

Door een combinatie van baanbrekende EPOS AI™-technologie met een strak, eigentijds ontwerp is de ADAPT 660 de eerste in zijn soort, die spraak oppikt via AI-technologie, wat de ambitie van EPOS onderstreept om toonaangevend te blijven op het gebied van wat technisch mogelijk is, en tegelijkertijd nooit in te leveren op de gebruikerservaring en het gebruikersgemak. En met Alexa-spraakassistent blijven professionals georganiseerd: van het plannen van vergaderingen tot en met het aanpassen van schema's, wat leidt tot naadloze productiviteit onderweg. De ultieme metgezel voor de moderne mobiele medewerker.

De ADAPT 660 aanbevolen verkoopprijs: €399.

  image

ADAPT 560

Met zijn unieke ontwerp biedt de ADAPT 560 het buitengewoon oppikken van spraak, kwaliteit en comfort, en past zich aan de omgeving van de gebruiker aan. Met een compleet nieuwe, discreet op te vouwen ‘boomarm’ kunnen gebruikers met de ADAPT 560 direct inspelen op specifieke geluidsbehoeften en -functies – of het nu de arm naar beneden bewegen is om deel te nemen aan een conference call, of naar boven bewegen om te concentreren tijdens werk. Met twee aanvullende, geavanceerde microfoons die in de boomarm zijn ingebouwd, is de ADAPT 560 speciaal ontwikkeld voor het oppikken van spraak en het zorgen voor kristalheldere kwaliteit, wat voor soort gesprek de gebruiker ook aanneemt.

De ADAPT 560 aanbevolen verkoopprijs: €299.

  image

ADAPT 400

De ADAPT 400-serie is de eerste draadloze headset met neckbanddesign van EPOS en is een lichte, maar hoogwaardige headset die aansluit op de behoeften van de hedendaagse, flexibele medewerker – een discreet alternatief voor drukke professionals die niet altijd gebruik willen maken van een headset die ze over hun oren moeten dragen. Door middel van subtiele trillingen voor inkomende oproepen en andere meldingen mist de professional nooit een oproep en blijft hij altijd op de hoogte, ongeacht waar hij is.

De ADAPT 460 en 460T aanbevolen verkoopprijs: €299.

  image

ADAPT 360


De ADAPT 360 is een integraal onderdeel van de productserie en speciaal ontwikkeld voor professionals die op zoek zijn naar een stijlvolle headset die voldoet aan hun drukke levensstijl. De ADAPT 360 is verkrijgbaar in zowel zwart als wit, past zich aan zijn drager aan en onderschrijft de missie van EPOS: het bieden van superieure geluidskwaliteit en prestaties zonder in te leveren op een eigentijds ontwerp.

De ADAPT 360 aanbevolen verkoopprijs:€249.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over EPOS

EPOS is een bedrijf dat audio- en video-oplossingen ontwikkelt en apparaten verkoopt voor zakelijke professionals en de gaming community. Het in Denemarken opgerichte bedrijf heeft als basis toonaangevende en geavanceerde technologieën, en biedt hoogwaardige audio- en video-oplossingen met design,technologie en prestaties als belangrijkste graadmeters.
Meer over EPOS

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.