IT-bedrijf Ultimum en Xerox Concessionaire XBC Arnhem gaan samenwerken

Met nieuwe samenwerking versterkten beide partijen elkaars business proposities en bieden ze hun klanten een totaalpakket aan voor de werkplekomgeving met IT en printing

| Ultimum | 2 min | 8 april 2022 17:43
Afbeelding: Rodrigo Soto Escamilla, directeur-eigenaar van Ultimum en Gil Smit, directeur-eigenaar XBC Arnhem | Copyright: Ultimum
XBC Arnhem en het Almeerse IT-bedrijf Ultimum bundelen de krachten. Met deze nieuwe samenwerking versterken de twee partijen elkaars business proposities en bieden ze hun klanten een totaalpakket aan voor de werkplekomgeving met IT en printing. De huidige ontwikkeling in het ‘thuiswerklandschap’ maakt deze samenwerking nog interessanter. Organisaties kunnen zich nu nog beter laten adviseren over hybride werken, (thuis)werkplekken op maat, IT-beveiliging, documentmanagement en printen waar je werkt.

Gil Smit, directeur-eigenaar XBC Arnhem: “Ik heb voor Xerox gekozen omdat ik dat zo'n fantastisch merk vind, internationaal, echt een A-merk. Xerox is al 30 jaar geleden begonnen met decentrale verkoop en was het voorbeeld met de opzet van verschillende franchisenemers. Als XBC zijn wij hier vorig jaar begonnen en met de samenwerking met Ultimum kunnen wij MKB-bedrijven in deze hele regio goed adviseren over alles wat met werken op kantoor te maken heeft. Wij leveren het hele Xerox-pakket aan software-oplossingen en kantoorprinters. Omdat er door Corona een vergaande digitaliseringsslag plaatsheeft en er daardoor veel minder wordt geprint, loont het om de huidige printcontracten onder de loep te nemen. Hiermee kunnen bedrijven flink besparen en verduurzamen.”

Rodrigo Soto Escamilla, directeur-eigenaar van Ultimum: “Als IT-partner op het gebied van IT-beheer, cybersecurity en detachering van IT-professionals komen we bij veel verschillende organisaties over de vloer. We krijgen hierbij ook regelmatig vragen over printing, documentmanagement en de hybride situatie die is ontstaan gedurende de coronaperiode van afgelopen twee jaar. Veel organisaties hebben medewerkers die thuis werken maar geen beschikking hebben over een printer. Ultimum en XBC Arnhem hebben nu een mooi aanbod voor thuiswerkplekbeheer inclusief printing. Met deze combinatie kunnen we allebei onze klanten nog vollediger bedienen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ultimum
Ultimum is een high-end IT-Infrastructuur en Cybersecurityspecialist uit Almere. Ultimum neemt graag de operationele werkzaamheden over, van Managed Services op een specifiek gebied tot Outsourcing van de gehele ICT-omgeving. Daarnaast detacheert Ultimum hoogwaardige IT-professionals voor (interim) opdrachten bij diverse organisaties, variërend van MKB tot de grote Internationals. In alle gevallen heeft Ultimum maar één doel voor ogen continuïteit van haar klant.
Meer over Ultimum
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.