Amazfit kiest Vertigo 6 als PR-bureau voor Benelux

Vertigo 6 is gekozen vanwege haar uitgebreide kennis, ervaring en contacten op gebied van tech en innovatie

| Amazfit | 2 min | 8 april 2022 18:20
Copyright: Amazfit
Amazfit, onderdeel van techbedrijf Zepp Health, heeft Vertigo 6 na een pitch geselecteerd als PR-bureau voor de Benelux. Met onmiddellijke ingang verzorgt Vertigo 6 PR ter promotie van Amazfit, een toonaangevend merk op het gebied van wearables dat wereldwijd opereert.

Vertigo 6 is gekozen vanwege haar uitgebreide kennis, ervaring en contacten op gebied van tech en innovatie. Joy Bouhuys, Sales Director Benelux bij Zepp Health, vertelt: "Onlangs heeft Vertigo 6 ons geholpen bij het lanceren van Amazfit in de Nederlandse en Belgische markt en we zijn ervan overtuigd dat we samen nog veel kansen kunnen aangrijpen. We zijn blij met deze samenwerking en hopen nog veel meer mensen te kunnen inspireren met onze veelzijdige, stijlvolle smartwatches."

Ferry Brands, Marketing Director bij Vertigo 6, kijkt uit naar de samenwerking: “Uit recent onderzoek blijkt dat het aantal geleverde smartwatches in 2021 is gestegen met 24%. Amazfit heeft zich naast gevestigde partijen in de wereldmarkt als serieuze challenger gepresenteerd. Smartwatches zijn er al lang niet meer alleen voor de fanatieke sporters of gebruikers die enkel stappen willen tellen. Amazfit richt zich op een nieuwe groep gebruikers die inzicht wil krijgen in de eigen gezondheid en prestaties, maar tegelijkertijd ook iets moois om de pols wil.”

De innovatieve en stijlvolle smartwatches zijn nu verkrijgbaar bij diverse Nederlandse retailers, waaronder Coolblue, Bol.com en MediaMarkt. Amazfit heeft wereldwijd al meer dan 100 miljoen verkochte devices op de teller staan sinds 2014. Amazfit stimuleert een gezonde levensstijl, juicht zelfexpressie toe en streeft naar een positief zelfbeeld voor iedereen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Amazfit
Amazfit een toonaangevend wearable-merk met een uitgebreid portfolio van smartwatches en bandjes, TWS earbuds en health & fitness-apparaten zoals, loopbanden en slimme, kleine weegschalen. Onze merkessentie is 'Up Your Game' en we moedigen gebruikers aan hun actieve levensstijl te laten zien en volledig op te gaan in hun passies. Amazfit is een merk van Zepp Health.
Meer over Amazfit
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.