Xiaomi Fan Festival 2022 met exclusieve geschenken en unieke ervaringen

Een bomvol programma met het thema "Alles voor Xiaomi Fans"

| Xiaomi | 3 min | 11 april 2022 14:04
Copyright: Xiaomi
Xiaomi kondigt de lancering aan van het 12e jaarlijkse Xiaomi Fan Festival, met als thema "Alles voor Xiaomi Fans". Het bomvolle programma bevat een spannende reeks online en offline activiteiten in meer dan 30 markten om in contact te komen met Xiaomi-fans over de hele wereld. Fans maken dit jaar bovendien kans om een van de 300 Redmi Note 11 XFF Special Edition cadeaupakketten te winnen, wat het plezier nog groter maakt.

Speciale Editie Redmi Note 11 XFF

Voor het Xiaomi Fan Festival 2022 lanceert Xiaomi een speciale smartphone: de Redmi Note 11 XFF Special Edition. Dit is een exclusieve variant van een van Xiaomi's meest populaire smartphones die dit jaar is gelanceerd. De Redmi Note 11 XFF Special Edition wordt geleverd in een modieuze geschenkverpakking, compleet met een creatief en stijlvol ontwerp, in een transparante draagtas. De verpakking alleen al onderscheidt zich als een iconisch fashion statement.

De cadeauverpakking bevat ook een fysieke Xiaomi Fan Card, die trouw blijft aan het thema van het festival: "Alles voor Xiaomi Fans". De ontwerpinspiratie komt van een chipset uit een in 2017 gelanceerde Xiaomi-smartphone. Dit ruwe materiaal was Xiaomi's muze tijdens het creëren van dit unieke souvenir. 2017 was het eerste jaar dat de XFF-campagne begon met het bereiken van Xiaomi-fans wereldwijd.

Laat uw stijl zien met een virtuele Xiaomi Fan Card

Als onderdeel van de vieringen dit jaar worden Xiaomi-fans uitgenodigd om hun unieke stijl en persoonlijkheid te laten zien met een Virtual Xiaomi Fan Card. Fans kunnen via mi.com lid worden van het online platform, zich registreren met hun Account ID en hun eigen virtuele avatar creëren. De Virtual Xiaomi Fan Card is bovendien een speciaal portaal waar Xiaomi Fans een reeks exclusieve coupons* kunnen ontgrendelen, klaar om te besteden aan hun Xiaomi verlanglijstje.

Iedereen met een Virtual Xiaomi Fan Card doet mee aan de loterij, waarbij fans kans maken op één van de 300 Redmi Note 11 XFF Special Edition cadeaupakketten.

"Innovation for Everyone" - Xiaomi's nieuwe brandingvideo gelanceerd

Ter gelegenheid van het Xiaomi Fan Festival heeft Xiaomi in april een nieuwe video met de titel "Innovation for Everyone" gelanceerd op de officiële YouTube-kanalen van Xiaomi. In de video benadrukt Xiaomi haar voortdurende toewijding aan en geloof in innovatie, ten voordele van iedereen, overal. In de video wordt een breed scala aan Xiaomi smartphones en innovatieve AIoT-producten getoond, die gebruikers de hele dag betrokken en gemotiveerd houden in hun leven.

Xiaomi ziet de video als een emotionele verbinding met alle Xiaomi-fans en consumenten, door hen aan te moedigen en te ondersteunen om hun eigen ideeën van geluk na te streven. De video is ook een gelegenheid om de steun van Xiaomi-fans te erkennen, de echte sterren van de show, die de drijvende kracht zijn achter het merk en zijn unieke producten.
* afhankelijk van beschikbaarheid

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Xiaomi
Xiaomi heeft als missie om goede technologie voor iedereen ter wereld toegankelijk te maken. Xiaomi is momenteel het op drie na grootste smartphonemerk ter wereld en staat vooral bekend om zijn eerlijke prijzen en goede kwaliteit smartphones. Daarnaast heeft Xiaomi het allergrootste IoT-consumentenplatform ter wereld.
Meer over Xiaomi
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.