TMC opent kantoor op Brightlands Chemelot Campus

Kantoor op deze plek biedt het consultancybedrijf de mogelijkheid zijn activiteiten verder uit te breiden en klanten beter te bedienen

| TMC | 2 min | 12 april 2022 16:59
Copyright: TMC
Hightech consultancybedrijf TMC (The Member Company), opent in juli een nieuw kantoor op de Brightlands Chemelot Campus. Het is het zesde Nederlandse kantoor van TMC, naast vestigingen in Eindhoven, Utrecht, Delft, Enschede en Groningen. TMC is al jaren actief op en rond de campus in Sittard-Geleen, voornamelijk op het gebied van R&D en chemische procestechnologie. Een kantoor op deze plek biedt het consultancybedrijf de mogelijkheid zijn activiteiten verder uit te breiden en klanten beter te bedienen.

Groeiambitie

TMC heeft een ambitieuze groeiambitie. Het wil in 2022 zo’n duizend nieuwe werknemers aantrekken.

“Meer zichtbaarheid in deze regio helpt ons om onze business in Zuid-Limburg verder uit te breiden”, zegt Emmanuel Mottrie, CEO van TMC. De al gerealiseerde groei én de potentie van de provincie zijn de voornaamste redenen voor een aparte vestiging hier. Jeroen Gielens, managing director TMC Eindhoven: “We zijn al jaren actief in Limburg, vanuit ons kantoor in Eindhoven. Deze nieuwe vestiging brengt ons dichter bij onze klanten in de regio en maakt ons nog toegankelijker voor de lokale arbeidsmarkt. Het welzijn van onze mensen staat bij TMC centraal; we vinden het erg prettig om onze collega’s uit Zuid-Limburg een vestiging dicht bij huis te kunnen bieden.”

Talentspecialist

Eric Appelman, directeur business development, Brightlands Chemelot Campus: “Dit zijn tijden waarin beschikbaarheid van goede mensen en binden van talent doorslaggevende factoren zijn voor werkgevers. Omdat er zoveel moet gebeuren en omdat daarvoor een hoog kennisniveau nodig is. Omdat de werknemer van vandaag meer dan ooit een werkkiezer is met zijn eigen, persoonlijke eisen. En omdat de demografische ontwikkelingen op zijn minst uitdagend zijn. Talent is een van de speerpunten van onze campus; we zijn trots dat we met TMC een echte talentspecialist als medebewoner mogen verwelkomen.”

Jeroen Gielens: “Op dit moment wordt hard gewerkt om het kantoor helemaal in gereedheid te brengen. Zodat we er vanaf de zomerperiode aan de slag kunnen.”

Andere vakgebieden

TMC staat in Zuid-Limburg voornamelijk bekend om ondersteuning binnen chemische R&D en procestechnologie. Vanuit de nieuwe locatie kan het bedrijf ook zijn expertise op andere vakgebieden toepassen in de regio. Zo ligt er bijvoorbeeld veel potentie voor de TMC-specialismen werktuigbouwkunde, manufacturing, life sciences en software.

De engineers van TMC opereren aan het front van de nieuwste technologieën. Het werkondernemerschapsmodel van TMC (het bedrijf noemt het zelf ‘employeneurship’) biedt hun de mogelijkheid de veiligheid van een vast contract te combineren met het avontuur en de flexibiliteit van ondernemerschap. Het kent vijf basisprincipes: een duurzame werkrelatie, individuele winstdeling, persoonlijke coaching en trainingen, expertise-communities van technische specialismen en het Entrepreneurial Lab waar de ‘employeneurs’ hun eigen ideeën en producten kunnen uitwerken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
TMC
Over TMC
TMC is een hightech consultancybedrijf met vestigingen in verschillende landen en medewerkers wereldwijd. TMC-ingenieurs bieden diensten op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en hightech; van physics en software tot nanotechnologie en data science. Opdrachtgevers lopen uiteen van grote concerns tot veelbelovende startups. TMC’s werkondernemerschapsmodel biedt ingenieurs de mogelijkheid om de zekerheid van een vast contract te combineren met hun passie voor ondernemerschap.
Meer over TMC
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.