Celonis en Accenture versnellen digitale transformatie voor MANN+HUMMEL

Met intelligente inzichten en acties kan MANN+HUMMEL processen verbeteren

| Celonis | 2 min | 13 april 2022 8:46
Copyright: MANN+HUMMEL
Celonis en Accenture slaan de handen ineen om MANN+HUMMEL, een wereldwijde leverancier van filtratieoplossingen, te ondersteunen bij het versnellen van de bedrijfsbrede digitale transformatie en het worden van een data-gedreven bedrijf. Met intelligente inzichten en acties kan MANN+HUMMEL processen verbeteren, operationele processen versterken, en nog klantgerichter worden.

Al sinds 2019 ondersteunt Accenture MANN+HUMMEL's ontwikkeling om een data-gedreven enterprise te worden. Samen met Celonis, wereldwijd marktleider op het gebied van execution management, gaat Accenture de mogelijkheden voor procesoptimalisatie van het bedrijf bevorderen. Dit doet het bedrijf door het Execution Management System van Celonis in een meerjarenprogramma voor MANN+HUMMEL te helpen uitrollen.

Dankzij deze strategische samenwerking krijgt MANN+HUMMEL een nieuw niveau van transparantie en inzicht in hoe de belangrijkste bedrijfsprocessen verlopen. MANN+HUMMEL kan hierdoor real-time belemmeringen identificeren en automatisch actie ondernemen om efficiënter te werken en processen te verbeteren. Inzichten uit de eerste fasen van de implementatie hebben al geleid tot processtandaardisatie en -optimalisatie op het gebied van toelevering, distributie en productie. Dit wordt in de komende maanden uitgebreid met inzicht in materialen, planning en logistiek. Dit gaat helpen om de doorlooptijden en productiviteit te verbeteren, herbewerking te verminderen, voorraden te optimaliseren, de automatisering te verhogen en de wereldwijde uitvoering te stroomlijnen.

S/4HANA migratie - minimaliseren van projectrisico's

Jean-Marc Erieau, Program Lead bij MANN+HUMMEL, is verantwoordelijk voor de aansturing van het strategische programma en zal samen met Accenture het veranderingsmanagement tijdens de Celonis-uitrol bevorderen. Celonis helpt de migratie van MANN+HUMMEL naar SAP S/4HANA® te versnellen en biedt ondersteuning voor, tijdens en na de migratie. Door gebruik te maken van Celonis profiteert MANN+HUMMEL nu al van de toegenomen processtandaardisatie, vermindering van handmatig werk, kleinere projectrisico's en de geminimaliseerde bedrijfsonderbreking. Hierdoor is het bedrijf goed voorbereid op de SAP S/4HANA-migratie.

Celonis Center of Excellence versnelt transformatie

Accenture en Celonis ondersteunen MANN+HUMMEL ook bij de oprichting van een Celonis Center of Excellence (CoE). Dit brengt alle relevante experts samen om zo een gesynchroniseerde aanpak en efficiënte planning en implementatie te kunnen garanderen. Het CoE biedt ondersteuning aan partners op het gebied van enablement, professionele diensten en waardeadvies voor klanten. Daarnaast omvat het opgeleide teams voor engineering van oplossingen en klantenondersteuning, om zo 24 uur per dag expertise en innovatie te kunnen bieden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.