Innovatieve AI-technologie die de content creator industrie vormgeeft

Jellysmack is de wereldleider op het vlak van creators die 's werelds meest getalenteerde videomakers opspoort en ontwikkelt via technologie

| Jellysmack | 2 min | 13 april 2022 9:14
Gewaardeerd
Copyright: Jellysmack
De creator economie is aan een sterke opmars bezig, met een huidige waarde van 20 miljard euro is het zelfs een van de snelst groeiende economieën van dit moment. Momenteel zijn er meer dan 50 miljoen creators actief in de online wereld, en met meer dan 4 miljard smartphonegebruikers die actief zijn op socialemediaplatforms lijkt het bereik en potentieel van de creatorindustrie grenzeloos.

De manier waarop we media gebruiken is de afgelopen jaren razendsnel veranderd, waarbij het gebruik van mobiele content het gebruik van traditionele tv- en onscreen-media snel inhaalt. Het creatieve ecosysteem van YouTube ondersteunde 142 000 banen in voltijdsequivalenten in de EU en droeg in totaal 2,38 miljard euro bij aan het bruto binnenlands product van de EU. Creators zijn het heden en de toekomst van de entertainmentindustrie, dus hebben ze behoefte aan een sterke ondersteuning om het beste uit hun inhoud te halen.

Jellysmack is de wereldleider op het vlak van creators die 's werelds meest getalenteerde videomakers opspoort en ontwikkelt via technologie. Met behulp van een pakket van eigen AI-technologieën en data, stelt de unieke onderneming makers in staat om hun publiek te laten groeien, hun inkomsten te maximaliseren en meer omzetkansen te genereren. Door hun content voor authentieke fans te plaatsen, allemaal zonder extra werk.

Hun krachtige in-house technologie suite maakt gebruik van data, AI, en machine learning algoritmes om onovertroffen groei op video-centric social media platforms te genereren. Met behulp van AI-gedreven technologie creëert hun programma video's die zijn ontworpen om te presteren op verschillende platforms zoals Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok en YouTube. Het maximaliseert views en helpt creators slimmer te werken en hun kansen op succes te vergroten.

Als enige bedrijf met de unieke mogelijkheid om sociaal videopubliek op schaal te laten groeien, helpen ze creators hun videocontent te distribueren en hun publiek op meerdere platforms op te bouwen, onder meer met behulp van hun gerenommeerde Creator Program. Gelanceerd in 2018, zorgt het Jellysmack Creator Program voor uitzonderlijke prestaties voor video-makers, vaak met een opbrengst van 25 miljoen tot meer dan 300 miljoen aan extra views per maand voor elke creator. Door hen te voorzien van een omgeving waar zij en gelijkgestemde creators het maximale uit hun platformen en content kunnen halen.

In Nederland stelt Jellysmack makers als Kwebbelkop, Browney en Rinske Douna in staat hun content winstgevend te maken terwijl ze tijd besparen, hun risico's minimaliseren, en hen laten focussen op hun creativiteit en grotere ambities. Jellysmack's technologie helpt om een slimmere generatie van videomakers op te bouwen, terwijl het ook het landschap van de makersindustrie vormgeeft.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (4 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Jellysmack
Jellysmack, mede opgericht in 2016 door Michael Philippe, Robin Sabban en Swann Maizil, is het wereldwijde creatorbedrijf dat 's werelds meest getalenteerde videomakers opspoort en ontwikkelt door middel van technologie. De bedrijfseigen data en video optimalisatie tools zorgen voor sociale publieksgroei, het ontsluiten van nieuwe inkomstenstromen en het versterken van monetisatie. Het bedrijf is momenteel de thuisbasis van invloedrijke makers. Jellysmack optimaliseert, exploiteert en distribueert door makers gemaakte video-inhoud naar Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, Twitter en YouTube. De creator-strategie van het bedrijf bouwt voort op haar succes in het schalen van haar eigen originele content kanalen in beauty ("Beauty Studio"), voetbal ("Oh My Goal"), gaming ("Gamology"), en meer.
Meer over Jellysmack
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.