Cronos gaat samenwerken met Chainalysis voor transactiemonitoring oplossing voor digitale activa op Cronos-basis

Chainalysis Reactor later dit jaar beschikbaar voor verbeterde due diligence voor Cronos (CRO)-token

| Chainalysis | 2 min | 13 april 2022 16:24
Copyright: Cronos
Cronos, het eerste Ethereum-compatibele blockchain-netwerk gebouwd op Cosmos SDK-technologie ondersteund door Crypto.com, kondigt vandaag een samenwerking aan met Chainalysis, het blockchain dataplatform. Chainalysis KYT (Know Your Transaction), de real-time transactiemonitoring oplossing voor compliance, is nu beschikbaar. Chainalysis Reactor, de cryptocurrency onderzoeksoplossing, is later dit jaar beschikbaar voor verbeterde due diligence voor Cronos (CRO)-token en alle CRC-20 tokens die worden ingezet op de Cronos blockchain.

Ken Timsit, Managing Director bij Cronos, zegt: "We zetten ons volledig in om een een best-in-class ontwikkelaarservaring op Cronos te leveren. Applicatiebouwers en service providers zullen toegang hebben tot de meest geavanceerde tools en diensten. Het Chainalysis dataplatform is één van deze essentiële fundamenten, vooral voor exploitanten van platformdiensten en iedereen die potentieel risicovolle transacties moet identificeren."

"In het afgelopen jaar hebben we een enorme groei gezien in DeFi en web3, en dit is nog maar het begin," zegt Thomas Stanley, President & Chief Revenue Officer bij Chainalysis. "We kijken ernaar uit om samen te werken met een leider als Cronos om ervoor te zorgen dat, terwijl dit spannende ecosysteem blijft groeien, dit op een veilige en compliant manier gebeurt."

De integratie stelt instellingen, digital asset exchanges en cryptocurrency fondsen in staat om transacties van CRC-20 tokens te monitoren. Door gebruik te maken van Chainalysis kunnen gebruikers grote volumes van CRC-20 tokenactiviteit monitoren en transacties met een hoog risico op een continue basis identificeren. Real-time waarschuwingen over de activiteiten met het hoogste risico stellen compliance teams in staat om zich te richten op de meest urgente activiteiten en te voldoen aan hun wettelijke verplichtingen om verdachte activiteiten te melden. De integratie zal de institutionele adoptie van de Cronos blockchain - en digitale activa die op Cronos worden ingezet - verder bevorderen door de nodige tools en infrastructuur te bieden om te voldoen aan de beveiligings- en compliance-eisen van deze stakeholders.

Chainalysis' gratis on-chain oracle voor sanctie-screening is al beschikbaar voor gedecentraliseerde web3 groepen zoals DEXs, DeFi platforms, DAOs, en DApp ontwikkelaars voor Cronos.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Chainalysis
Chainalysis is de wereldwijde marktleider in het analyseren van cryptocurrency blockchains om data, software, diensten en onderzoek te leveren aan overheidsinstanties, beurzen, financiële instellingen en verzekerings- en cyberbeveiligingsbedrijven.
Meer over Chainalysis
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.