Quinyx neemt taakbeheer- en medewerkersbetrokkenheidplatform Concrete over

Overname versterkt Quinyx’ positie in workforce management branche

| Quinyx | 2 min | 14 april 2022 10:34
Copyright: Quinyx
Quinyx, wereldleider in workforce management software, neemt het platform Concrete over. Quinyx en Concrete werken al jaren nauw samen als partners, omdat concrete de taakbeheer en werknemersbetrokkenheid-functies van Quinyx aanvult. De overname is dus een logische vervolgstap. Daarnaast hebben de twee bedrijven ook een gedeeld doel: investeren in de autonomie en het werkgeluk van medewerkers op de vloer.

Portfolio Quinyx breidt alsmaar uit

Met de overname formaliseren Quinyx en Concrete hun samenwerking. Net als bij de overname van Nederlandse start up Widget Brain in 2020, blijft Concrete ook een eigen entiteit binnen Quinyx. Tristan Rodgers, CEO van Concrete, behoudt zijn positie. Door Concrete onder te brengen onder de Quinyx-paraplu, ontstaat er nieuw groeipotentieel. Met de overname heeft Quinyx nu alle functies rondom workforce management in-house. Dit stelt organisaties in staat om hun werknemers op de vloer de beste in-class ondersteuning te bieden op alle vlakken van workforce management.

Tristan Rogers, CEO of Concrete: "Quinyx en Concrete hebben allebei als missie om de twee grootste retailproblemen van dit moment aan te pakken: het behoud van personeel en het voldoen aan klantverwachtingen. Het samenbrengen van onze technologieën is daarom een logische stap. Workforce management, taakbeheer, store operations en field communications zijn allemaal aan elkaar verbonden. Quinyx loopt voorop in de workforce management industrie. De krachtige combinatie van onze technologieën en talent verbetert de operaties van onze klanten en daarmee het leven van hun werknemers op de vloer.”

Optimale planningen en prognoses

De overname stelt Quinyx en Concrete in staat om managers en medewerkers op de vloer en de hoofdkantoren digitaal met elkaar te verbinden. Met als doel om door middel van optimale prognoses de meest efficiënte werkroosters te realiseren. Dit komt zowel ten goede aan de winkelprestaties als aan de flexibiliteit en betrokkenheid van de werknemers.

Erik Fjellborg, oprichter en CEO van Quinyx over de overname: “De overname van Concrete versterkt ons productaanbod. Onze unieke AI-oplossing voor personeels- en taakbeheer maakt het mogelijk om de werkomstandigheden van mensen op de werkvloer te optimaliseren. Door de krachten van Quinyx en Concrete te bundelen, kunnen organisaties een ongekende optimalisatieslag realiseren in de manier waarop ze hun activiteiten op de werkvloer inrichten en hun personeel managen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Quinyx
Quinyx biedt software voor workforce management aan die het personeel in de dienstverlenende industrie helpt om mensen en bedrijven te laten groeien. Quinyx helpt bedrijven over de hele wereld om personeelsplanning te optimaliseren met AI-voorspellingen, tijd rapportages efficiënter te maken, kosten te verlagen, te voldoen aan wetgevingen en betrokken te zijn met werknemers.
Meer over Quinyx
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.