Gartner: Ricoh is één van de grootste Digital Workspace-experts

Bedrijven in Gartner’s lijst gebruiken technologie om de bedrijfscapaciteiten bij hun klanten te verbeteren

| Ricoh | 2 min | 14 april 2022 11:01
Copyright: Ricoh
Ricoh staat in de lijst van de grootste experts op het gebied van de digitale hybride werkomgeving. Gartner neemt Ricoh namelijk als één van de 17 wereldwijd erkende organisaties op in het ‘Magic Quadrant’ van zijn Outsourced Digital Workspace Services (ODWS) rapport.

Gartner definieert ODWS als de markt voor Managed Workplace Services, die diensten, tools en mogelijkheden leveren ter bevordering van de digitale werkplek vanaf elke locatie. Een digitale workplace strategie is een reeks systemen en processen, waardoor flexibel werken mogelijk is. Bedrijven in Gartner’s lijst gebruiken technologie om de bedrijfscapaciteiten bij hun klanten te verbeteren.

Evaluatiecriteria

Gartner evalueerde 17 leveranciers, waaronder Ricoh, aan de hand van diverse criteria. Deze evaluatie had betrekking op de volgende gebieden:
  • Ondersteuning op afstand voor eindgebruikers;
  • Apparaat ondersteuning voor eindgebruikers, inclusief ondersteuning voor desktops, laptops, mobiele apparaten, ODWS IoT's, randapparatuurautomaten, slimme lockers, support kiosks en ondersteuning op basis van augmented reality (AR);
  • PC provisioning voor zowel fysieke als virtuele apparaten (PCaaS, DaaS en VDI);
  • UX-centrische diensten en Experience Level Agreements (XLA's);
  • Gebruik van zelfhelende analyses en op AI gebaseerde automatisering;
  • Diensten om de ervaring van gebruikers te transformeren en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Digitale transformatie

Ricoh helpt klanten bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur.

Wouter Aarts, Product Markteer van Ricoh Nederland, zegt: "De erkenning van Gartner is bewijs van ons vermogen om oplossingen voor onze klanten te realiseren die leiden tot slimmer werken. We kijken ernaar uit om klanten te blijven ondersteunen bij hun voortdurende digitale transformatie.”

Wouter vervolgt: "Het Magic Quadrant van Gartner voor ODWS onderstreept Ricoh's capaciteit om de tools te bieden die nodig zijn voor agile hybride werkmodellen en grensoverschrijdende samenwerkingen. Onze digitale diensten en expertise spelen een belangrijke rol in het versterken van digitale werkplekken van onze klanten over de hele wereld."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ricoh
Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. We helpen klanten informatie en documenten effectiever organiseren en creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam. Al meer dan 80 jaar doen we dat met document management solutions, IT services en commerciële en industriële printoplossingen.
Meer over Ricoh
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.