ExtraHop wordt lid van Microsoft Intelligent Security Association voor bescherming tegen cyberdreigingen

| ExtraHop | 2 min | 7 november 2019 16:46
Afbeelding: ExtraHop’s Reveal(x)-platform | Copyright: ExtraHop
Integratie ExtraHop Reveal(x) met Microsoft Azure Sentinel voor meer inzicht en snellere response

ExtraHop is lid geworden van de Microsoft Intelligent Security Association (MISA) om een betere bescherming tegen de cyberdreigingen in hybride omgevingen te kunnen aanbieden. Het bedrijf maakt tegelijkertijd een nieuwe integratie bekend van het ExtraHop Reveal(x)-platform met Microsoft Azure Sentinel, voor het onderzoeken van cyberdreigingen en initiëren van hersteloperaties. 

Microsoft Azure Sentinel integratie

ExtraHop Reveal(x) is de eerste cloud-oplossing voor netwerkdetectie geïntegreerd met Azure Sentinel. Daardoor zijn de alerts van Reveal(x) te gebruiken voor het genereren van automatische reacties op basis van de securitypolicies van organisaties. Verder maakt de integratie het mogelijk configureerbare Jupyter Notebooks te creëren die security- en ontwikkelteams kunnen benutten voor het ontdekken en onderzoeken van cyberdreigingen. Klanten kunnen tevens in de Azure Sentinel- omgeving Reveal(x) dashboards raadplegen voor het realtime analyseren van cyberdreigingen.

“Het toenemend gebruik van cloud-toepassingen noodzaakt bedrijven de securityfocus te verleggen van toegangspunten verdedigen naar inzicht verwerven, realtime detectie en sneller reageren,” zegt Raja Mukerji, chief customer officer en co-founder van ExtraHop. “Via de Microsoft Intelligent Security Association en het integreren van oplossingen zoals Reveal(x), verlegt Microsoft de grens van cybersecurity.”

Sarah Fender, Group Program Manager Microsoft Cloud + AI Security zegt: “ExtraHop’s integratie met Azure Sentinel stelt onze gezamenlijke klanten in staat meer te doen. Door data, inzichten en automatische workflows te verbinden met ExtraHop’s Reveal(x) oplossing voor netwerkdetectie en -reponse, krijgen organisaties die Azure Sentinel gebruiken gedetailleerdere inzichten. Daarmee kunnen hun securityteams sneller anticiperen op cyberdreigingen.”    

Meer informatie over ExtraHop’s Reveal(x)-platform is te lezen op: https://www.extrahop.com/solutions/security/ en de functionaliteit is te zien op: https://www.extrahop.com/demo/

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ExtraHop
ExtraHop levert oplossingen voor het monitoren en analyseren van alle digitale transacties. Het bedrijf gebruikt realtime analysetools en geavanceerde machine learning technologie om inzicht te bieden in alle zakelijke transacties voor beveiliging- en IT-teams. Veel toonaangevende organisaties in de wereld vertrouwen op de inzichten die ExtraHop biedt voor hun strategische digitale plannen en het beschermen van de cloud-investeringen.

ExtraHop is op een missie om beveiligingsteams te bewapenen om actieve bedreigingen het hoofd te bieden en inbreuken te stoppen. Ons Reveal (x) 360-platform, mogelijk gemaakt door AI op cloudschaal, decodeert en analyseert heimelijk al het cloud- en netwerkverkeer in realtime om blinde vlekken te elimineren en bedreigingen te detecteren die andere tools missen. Geavanceerde machine learning-modellen worden toegepast op petabytes aan telemetrie die dagelijks wordt verzameld van miljoenen apparaten, waardoor ExtraHop-klanten verdacht gedrag kunnen identificeren en IT-middelen, POS-systemen en patiëntendossiers kunnen beveiligen. ExtraHop is marktleider op het gebied van netwerkdetectie en respons met 30 recente brancheprijzen, waaronder Forbes AI50, Cybercrime Ransomware 25 en SC Media Security Innovator.
ExtraHop Networks, Inc., Reveal (x), Reveal (x) 360, Reveal (x) Enterprise en ExtraHop zijn geregistreerde handelsmerken of merken van ExtraHop Networks, Inc.
Meer over ExtraHop
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.