Appian wederom verkozen tot Customers’ Choice klant in Gartner Peer Insights 2022

Appian levert een totaalervaring en neemt klanten mee van procesontdekking tot workflowontwerp en automatisering

| Appian | 2 min | 19 april 2022 13:58
Copyright: Appian
Appian heeft aangekondigd dat het opnieuw is erkend als een 2022 Gartner Peer Insights Customers' Choice voor Enterprise Low-Code Application Platforms (LCAP). Appian is één van de slechts vier leveranciers die de onderscheiding "Customers' Choice" heeft ontvangen, en de enige leverancier die de onderscheiding heeft ontvangen in de vier categorieën ‘Large Enterprise’ ($1-10B), ‘Midsize Enterprise’ ($50M-$1B), ‘Noord-Amerika en Europa’, ‘het Midden-Oosten’ en ‘Afrika’.

Gartner Peer Insights is een gratis peer review en rating platform ontworpen voor enterprise software en services beslissers. Reviews ondergaan een strikt validatie- en moderatieproces om zo te verzekeren dat ze authentiek zijn.
Gartner®: "Om in aanmerking te komen voor de Customers' Choice-onderscheiding moeten leveranciers een product hebben dat in deze markt vermeld wordt op Gartner Peer Insights en moet hun algemene rating (op basis van maximaal 5 sterren) hoger zijn dan of gelijk zijn aan de gemiddelde rating voor die markt. Ook moeten ze 50 of meer klantbeoordelingen hebben gehad (die daarvoor in aanmerking komen) tijdens de indieningsperiode van één jaar."

Op 31 december 2021 had Appian het hoogste aantal beoordelingen binnen Gartner Peer Insights voor de LCAP markt: 141 reviews met een Overall rating van 4,6 uit 5.

Voor meer informatie, lees het nieuwe rapport uit maart 2022: "Gartner Peer Insights 'Voice of the Customer': Enterprise Low-Code Application Platforms".

Hier volgen een aantal voorbeelden van beoordelingen van Appian eindgebruikers in de afgelopen 12 maanden:

“Je kan je ROI extreem verhogen door deze snelle ontwikkeling en implementatie van complexe zakelijke oplossingen.”
— Senior Data Architect in de transportindustrie

“Met behulp van Appian vinden we onze business opnieuw uit.”
— Chief Technology Officer in de media-industrie

“Go-To" platform voor alle bedrijfsbehoeften!”
— Senior Program Manager in the life sciences-industrie

“Maak jouw gebruikers, klanten en ontwikkelaars blij met Appian!”
— IT Developer in de productie-industrie

Pavel Zamudio-Ramirez, Chief Customer Officer bij Appian: "Wij geloven dat dit nieuwe rapport het bewijs is van onze focus op klantsucces en de kwaliteit van de ervaring die onze klanten krijgen met onze software en mensen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Appian
Appian (NASDAQ: APPN) biedt een low-code ontwikkelingsplatform dat de creatie van krachtige bedrijfsapplicaties versnelt. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian-applicaties om klantervaring te verbeteren, operational excellence te bereiken en risicobeheer en compliance wereldwijd te vereenvoudigen.
Meer over Appian
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.