Maak kennis met Lift, de nieuwe verticale ergonomische muis van Logitech

Een intuïtieve draadloze muis ontworpen voor kleinere handen

| Logitech | 3 min | 19 april 2022 16:05
Copyright: Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) heeft vandaag de Lift Verticale Ergonomische Muis onthuld, een draadloze muis die ontworpen is om de hele dag comfortabel achter een bureau te kunnen werken. Het prachtige, natuurlijk gevormde ontwerp past perfect bij kleine tot middelgrote handen en is verkrijgbaar in drie prachtige kleurstellingen: roze, gebroken wit en grafiet. De grafietkleur is ook verkrijgbaar in een linkshandige versie in Europa en Noord-Amerika.

"Ergonomie en comfort spelen een essentiële rol in het algehele welzijn op de werkplek", aldus Olessia Hageman, hoofd ergo-businessunit bij Logitech. "Voortbouwend op onze filosofie: dat we het beter doen wanneer we ons beter voelen - hebben we Lift gecreëerd, zodat we mensen kunnen helpen om urenlang comfortabel te kunnen werken en zich aan het einde van een lange werkdag beter te voelen."

Lift is de nieuwste toevoeging aan de Ergo Series van Logitech en bekrachtigt de mensgerichte en wetenschappelijk onderbouwde benadering van productontwerp en -ervaring van het bedrijf. De muis is zorgvuldig ontworpen met behulp van verschillende testrondes geleid door Logitech's Ergo Lab - en werd door toonaangevende ergonomische instellingen met een stempel van goedkeuring beloond.

Deze unieke muis biedt een wereld aan voordelen en geavanceerde functies in een compact ontwerp voor uitstekend comfort. De zachte rubberen grip en knusse duimsteun van Lift zorgen ervoor dat kleinere handen zich urenlang achter het bureau op hun gemak voelen. Het verticale ontwerp van 57 graden geeft rechts- en linkshandigen een ontspannende grip en ontlast de pols, doordat het gedurende de hele dag een natuurlijke houding van de onderarm bevordert. Het stille magnetische SmartWheel biedt zowel snelheid als precisie voor nauwkeurige regel-voor-regel bewerkingen of het snel scrollen door lange documenten. Maak in een oogwenk een draadloze verbinding tussen Lift en Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS en Android-besturingssystemen via Bluetooth Low Energy of de veilige Logi Bolt USB-ontvanger. Werk de hele dag geconcentreerd en beheer moeiteloos de workflow op maximaal 3 multi-OS-apparaten met Logitech Flow.

Het duurzame ontwerp van Lift maakt het tot een bewuste keuze. Bij Logitech worden producten ontworpen om geweldige gebruikerservaringen te bieden en de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Om deze reden is een deel van de plastic onderdelen van Lift gemaakt van post-consumer recycled plastic (PCR) - 70% voor grafiet en 54% voor roze en gebroken wit. Het PCR-programma van Logitech versterkt de toewijding van het merk aan ontwerpen voor duurzaamheid en zorgt ervoor dat plastic in afgedankte consumentenelektronica een tweede leven krijgt. De huidige initiatieven voor het opschalen van dit engagement betekent dat ongeveer 65% van de muizen en toetsenborden in Logitech's grootste portfolio een bepaalde mate van PCR-plastic bevatten en dat er bij nieuwe productintroducties waar mogelijk gebruik gemaakt wordt van PCR-plastic. Alle Logitech-producten, inclusief Lift, zijn gecertificeerd koolstofneutraal. Wanneer je een Logitech-product koopt, is de koolstofvoetafdruk van dat product tot nul gereduceerd door ondersteuning van bosbouw, hernieuwbare energiebronnen en klimaat-beïnvloedende-communities die koolstof reduceren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.