Intensivering samenwerking Schneider Electric en Automotion NV

Toegevoegde waarde voor zowel machinebouwers als eindgebruikers

| Schneider Electric | 1 min | 19 april 2022 20:42
Gewaardeerd
Afbeelding: Bart van Quickelberghe (Automotion), Sander van Dasselaar (Schneider Electric) en Luc de Tollenaere (Automotion) (vlnr.)
Het bestaande partnership tussen Schneider Electric Nederland en Automotion NV – expert in High-Performance Motion & Robotics – wordt geïntensiveerd. Deze investering is onderdeel van de groeistrategie van Schneider Electric, waarbij wordt ingezet op het uitbreiden van kennis en het sneller naar de markt brengen van hoogwaardige robotsystemen met Remote Management-softwareoplossingen. Hiermee bieden Schneider Electric en Automation NV een toegevoegde waarde voor zowel machinebouwers als eindgebruikers.

Na een periode van 2 jaar met focus op marktontwikkeling en -verkenning, bleek de behoefte aan Remote Management-oplossingen groot. Deze behoefte wordt nu omgezet in realiteit. De meerwaarde van de oplossingen die Schneider Electric kan bieden, dankzij de kennis van Automotion, sluit aan bij de wensen van machinebouwers.

De digitaliseringsgolf en applicatie-uitdagingen waar machinebouwers mee te maken hebben, heeft geleid tot een investering in een versterkte lokale organisatie. Binnen deze organisatie kunnen Schneider Electric en Automotion NV machinebouwers in co-creatietrajecten beter ondersteunen met een optimale mix van applicatiekennis, kennis van de lokale markten en de lokale beschikbaarheid van expertise.

Een speciale focus binnen deze samenwerking is de Lexium MC12 multi-carrier. Dit recent gelanceerde innovatieve producttransportsysteem vindt zijn toepassing in de markt waarin Automotion van tegevoegde waarde is. Machinebouwers zoeken bij de High-Performance Motion & Robotics-applicaties namelijk een combinatie van uitstekende hardware en goede softwareoplossingen

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Schneider Electric
Het doel van Schneider Electric is om iedereen in staat te stellen alles uit beschikbare energie en hulpbronnen te halen en zo vooruitgang te boeken en verduurzaming te garanderen. We noemen dit Life Is On. Onze missie is om jouw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie. We stimuleren digitale transformatie gedurende de gehele levenscyclus door integratie van toonaangevende proces- en energietechnologieën met producten, monitoring, software en services die end-point met de cloud verbinden. Hierdoor is geïntegreerd beheer mogelijk voor woningbouw, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.
 
Van alle internationale bedrijven zijn wij het meest lokaal actief. We zijn voorstanders van open standaarden en partnerschap in ecosystemen, waarbij de passie voor onze gedeelde waarden, inclusiviteit, elkaar versterken en een betekenisvol doel centraal staan.
Meer over Schneider Electric
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.