NETGEAR breidt managed access point line-up uit met nieuw dual-band wifi 6 product

Ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf en biedt de snelste dual-band

| NETGEAR | 2 min | 20 april 2022 14:40
Copyright: NETGEAR
NETGEAR®, marktleider op het gebied van netwerkproducten voor consumenten, bedrijven en serviceproviders, kondigde vandaag de nieuwste toevoeging aan haar managed wireless access point-portfolio aan, de Insight Managed WiFi 6 AX3000 Dual-band Multi-Gig PoE Access Point (WAX615). De WAX615 is ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) en biedt de snelste dual-band, WiFi 6, multi-gig performance en dekking met NETGEAR Insight remote cloud management en de NETGEAR unieke Instant Mesh-mogelijkheid.

Breedbandinternettoegang voor bedrijven heeft de snelheidslimiet van Gigabit per seconde doorbroken. De WiFi-snelheden van end-point devices zijn toegenomen door de ontwikkeling van WiFi-technologie van de ene generatie naar de volgende. Bedrijven moeten hun WiFi-infrastructuur upgraden om de vraag van hun klanten en data-gedreven bedrijfsvoering bij te kunnen houden. De WAX615 biedt het MKB en Managed Service Providers een krachtige WiFi-oplossing gebaseerd op de nieuwste WiFi 6 Release 2-technologie, die een twee keer hogere doorvoer levert dan WiFi 6 Release 1. Tegen een vergelijkbaare prijs met die van zijn voorganger. De WAX615 is backwards compatible met alle NETGEAR Insight Managed WiFi 5 en WiFi 6 Access Points, waardoor het een gemakkelijke drop-in upgrade is voor bestaande Insight-netwerken.

Met een topsnelheid van 3Gbps, superieur bereik en eenvoudige installatie, levert het WAX615 access point naadloze roaming, load balancing en multi-user access voor de beste WiFi-ervaring in omgevingen met hoge dichtheid. Het toestel is inclusief een jaar gratis Insight abonnement voor een volledig gecentraliseerde, real-time setup, monitoring en controle. Extra management hardware is hierbij overbodig. Bovendien beschikt de WAX615 over een 2,5Gbps Power-over-Ethernet (PoE) Ethernet-poort voor snellere bekabelde connectiviteit en eenvoudige installatie. Ideaal te combineren met NETGEAR GSM4210P, MS510TXPP, MS510TXUP en MS108EUP PoE-switches.

"De WAX615 is opnieuw een voorbeeld van NETGEAR's streven naar innovatie en het leveren van superieure WiFi-oplossingen aan klanten," zegt Douglas Cheung, director of product line management voor NETGEAR Business Wireless. "Het resultaat van onze innovatie is de WAX615 die een hogere datadoorvoer, verbeterde netwerkefficiëntie en een betere gebruikerservaring levert, allemaal met behoud van managementconsistentie over productgeneraties en tegen een aantrekkelijke prijs."

Ongeëvenaarde WiFi 6 beveiliging

Kleine en middelgrote organisaties kunnen profiteren van beveiliging op enterprise-niveau zonder de extra kosten die daar normaal gesproken bij komen kijken. NETGEAR Insight maakt het eenvoudig om netwerkbeveiliging te configureren en onderhouden met functies zoals:

WPA3 Enterprise voor het hoogste niveau van beveiliging van WiFi-verbindingen. 8 afzonderlijke draadloze netwerken (SSID's) die gebruikt kunnen worden voor beheerders, medewerkers, gasten en talloze IoT-apparaten (WiFi-bewakingscamera's, thermostaten, deursloten en -sensoren, etc.). Individuele VLAN's voor netwerkscheiding en dedicated swim lanes voor verschillende datastromen (beheerders, medewerkers, bezoekers, HR, Finance, etc.)

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NETGEAR
NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed scala aan bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment en is toegewijd aan het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en performance gaming routers om online gameplay te verbeteren.
Meer over NETGEAR
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.