TIBCO WebFOCUS optimaliseert de gebruikerservaring en schaalt dynamisch voor efficiëntie en bedrijfscontinuïteit

Gecontaineriseerde, cloud-native oplossing vereenvoudigt toegang en verbetert databeheer

| TIBCO | 3 min | 20 april 2022 16:44
Copyright: TIBCO
TIBCO Software Inc., ontsluit het potentieel van realtime data om sneller en slimmere beslissingen te nemen en helpt klanten de meest complexe datagedreven uitdagingen op te lossen. TIBCO kondigt de release aan van TIBCO WebFOCUS 9.0.0, dat boordevol krachtige nieuwe mogelijkheden zit, zoals TIBCO WebFOCUS Container Edition en een Hub voor een volledig gepersonaliseerde gebruikerservaring, alsook met belangrijke verbeteringen voor TIBCO WebFOCUS Designer. Deze vernieuwende functies versterken de AI/ML-ervaring voor zakelijke gebruikers, analisten en techneuten verder, door gebruik te maken van data en analyses uit de gehele organisatie.

“Waardevolle data en AI/ML-algoritmen stromen door alle lagen van een organisatie. Het gebruik van visual discovery en verbeterd datamanagement stelt gebruikers en ontwikkelaars in staat om die onbewerkte gegevens om te zetten in waardevolle inzichten”, zegt Mark Palmer, senior vice president, engineering, TIBCO. "Deze release van TIBCO WebFOCUS ondersteunt een gecontaineriseerde, cloud-native implementatie, inclusief dynamische auto-scaling om de overall infrastructuur- en cloudkosten te verlagen, zodat klanten alleen betalen voor wat ze gebruiken."

TIBCO WebFOCUS Container Edition, een nieuwe mogelijkheid van WebFOCUS, biedt gebruikers een volledig schaalbaar, op microservices gebaseerd platform voor container-gebaseerde implementaties. De oplossing vereenvoudigt en versnelt Kubernetes-implementaties voor klanten op locatie of in elke cloud. Met on-demand compute en parallelle processing kunnen klanten hun omgevingen dynamisch schalen en meerdere taken tegelijk uitvoeren, zodat ze sneller worden voltooid.

De nieuwste toevoeging aan TIBCO WebFOCUS is de Hub, die een responsieve gebruikerservaring biedt. Klanten hebben nu toegang tot content en data op elk apparaat via een workspace en applicatie-directory, wat de toegang tot gegevens aanzienlijk vereenvoudigt. De visualisatie van recente en belangrijke data door de Hub presenteert inhoud op een gepersonaliseerd startscherm voor aanzienlijk snellere toegang. Gebruikers kunnen hierdoor uitdagende vragen beantwoorden en inzichten in realtime ontvangen.

Belangrijke verbeteringen aan TIBCO WebFOCUS Designer zijn de gestroomlijnde mogelijkheden om datasets te creëren, te beheren en te stagen bij het schrijven van content. Er zijn ook nieuwe opties beschikbaar voor het verbeteren en manipuleren van gegevens bij het maken van visuele dashboards. Gebruikers kunnen nu kaarten met meerdere lagen maken om geografische informatie voor meerdere geolocatievelden en databronnen weer te geven, allemaal op één kaart voor eenvoudigere vergelijking. De datascience- en machine learning-mogelijkheden binnen Designer bieden directe inzichten, waardoor klanten trends en seizoensveranderingen in elke dataset kunnen bekijken.

“We kennen elk jaar honderden beurzen toe en vonden het een overweldigend proces om kandidaten te matchen met de vereisten voor deze beurzen. Met behulp van TIBCO hebben we een business intelligence- en analyseplatform gebouwd dat het hele matching-, aanbevelings- en goedkeuringsproces stroomlijnt en de universiteit in staat stelt strategisch na te denken over hoe beurzen elk jaar worden toegekend”, zegt Mark Lora, directeur, Enterprise Data Systems, Taylor-universiteit. “TIBCO WebFOCUS is een belangrijke drijfveer voor deze toepassing en heeft ons in een jaar tijd geholpen bij het uitbouwen van een uitgebreid Electronic Scholarship Selection System (E$3). We kijken ernaar uit de nieuwe WebFOCUS-mogelijkheden te zien.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TIBCO
TIBCO Software Inc. ontsluit het potentieel van realtime data om sneller en slimmere beslissingen te nemen. Ons Connected Intelligence-platform verbindt elke applicatie of databron; verenigt data op een intelligente manier voor betere toegankelijkheid, controle en meer vertrouwen; en voorspelt vol vertrouwen resultaten in realtime en op grote schaal.
Meer over TIBCO
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.