Palo Alto Networks introduceert nieuwe flexibele SASE-oplossing

De nieuwe Prisma SD-WAN met SD-WAN-licentie met bandbreedte-on-demand is een abonnementen gebaseerd model

| Palo Alto Networks | 2 min | 20 april 2022 17:15
Afbeelding: De Prisma SASE, een Secure Access Service Edge-oplossing | Copyright: Palo Alto Networks
Terwijl bedrijven hun vestigingen heropenen, willen veel werknemers hybride blijven werken. Dit betekent dat organisaties nog niet precies weten hoeveel werknemers er wanneer op kantoor werken en hoeveel bandbreedte ze nodig hebben. De nieuwe Prisma SD-WAN van Palo Alto Networks biedt SD-WAN-licentie met bandbreedte-on-demand, waardoor organisaties flexibel zijn en makkelijk kunnen schalen.

Huidige SD-WAN-oplossingen vaak inflexibel en duur

De huidige SD-WAN-oplossingen bieden een inflexibel bandbreedtemodel dat per locatie moet worden aangeschaft. Als gevolg hiervan worden netwerkbeheerders geconfronteerd met operationele complexiteit die vaak leidt tot een overschot aan bandbreedte, wat meer kosten met zich meebrengt. Bovendien worden er vaak verschillende SD-WAN- en beveiligingsproducten gebruikt en organisaties gedwongen om een groot aantal leveranciers en producten aan elkaar te koppelen.

Next generation Palo Alto Networks Prisma SD-WAN biedt bandbreedte-on-demand

Palo Alto Networks Prisma SD-WAN is de enige next-generation SD-WAN die autonoom, geïntegreerd en veilig is omdat ze netwerkoperaties met behulp van AIOps- en ML-methodologieën automatiseert en vereenvoudigt.

De nieuwe Prisma SD-WAN met SD-WAN-licentie met bandbreedte-on-demand is een abonnementen gebaseerd model voor Prisma SD-WAN en stelt klanten in staat de WAN-kosten tot 45% te verlagen. Klanten kunnen SD-WAN-abonnementen kopen die flexibel kunnen worden ingezet en eenvoudig geactiveerd kunnen worden met een add-on module voor Prisma Access. Bestaande verbruiksmodellen, zoals a-la-carte Prisma SD-WAN- en Prisma SASE-bundels, worden nog steeds ondersteund om ultieme flexibiliteit voor organisaties te garanderen.

"Palo Alto Networks Prisma SD-WAN blijft innoveren en levert nu een industrie-eerste SD-WAN-verbruiksmodel met bandbreedte on-demand," zegt Bob Laliberte, Principal Analyst bij ESG Research. "Dit stelt organisaties in staat om middelen per locatie te optimaliseren en biedt de flexibiliteit om een gepoolde bandbreedte voor uw SD-WAN-abonnement toe te wijzen, uit te breiden of te verkleinen om wendbaarheid te garanderen en kosten te minimaliseren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Palo Alto Networks
Palo Alto Networks als leverancier op het gebied van cyberbeveiliging geeft de cloud-centric toekomst vorm met technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Onze missie is om de cybersecuritypartner bij uitstek te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. We helpen de grootste beveiligingsuitdagingen ter wereld aan te pakken met continue innovatie die de nieuwste doorbraken in kunstmatige intelligentie, analyse, automatisering en orkestratie grijpt. Door een geïntegreerd platform te leveren en een groeiend ecosysteem van partners te versterken, lopen we voorop bij het beschermen van organisaties via clouds, netwerken en mobiele apparaten. Onze visie is een wereld waar elke dag veiliger en veiliger is dan de vorige.
Palo Alto Networks, en het Palo Alto Networks-logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken die hierin worden gebruikt of genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Palo Alto Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.