Veeam presenteert de Benelux-winnaars van zijn ProPartner Awards 2021

Jaarlijks toegekend om het succes en de inzet van Veeam ProPartner Value-Added Resellers en Veeam Cloud & Service Provider-partners te belonen

| Veeam | 3 min | 22 april 2022 14:44
Afbeelding: De Benelux-winnaars van zijn ProPartner Awards 2021 | Copyright: Veeam
Veeam Software, leider op het gebied van backup-, recovery- en data management-oplossingen, kondigt de winnaars van de Veeam ProPartner Awards voor 2021 aan. De awards worden jaarlijks toegekend om het succes en de inzet van Veeam ProPartner Value-Added Resellers (VAR) en Veeam Cloud & Service Provider-partners (VCSP) te belonen. De VAR’s hebben klantenondersteuning naar een hoger niveau gebracht om moderne dataprotectie in steeds complexere IT-omgevingen tot stand te brengen. Hierdoor kunnen workloads, data en applicaties kosteneffectief worden beschermd en te allen tijde beschikbaar zijn voor alle bedrijfsdoeleinden.

“De afgelopen twee jaar hebben we ons door de pandemie en de bijkomende uitdagingen geworsteld. Ik ben er trots op dat we samen met ons lokale ProPartner-netwerk zijn blijven bouwen aan een goede basis voor toekomstig succes. We hebben onze klanten en eindgebruikers samen ondersteund met een combinatie van technologische innovaties en maatwerk. Daarmee is de bedrijfscontinuïteit geoptimaliseerd en zijn er plannen gemaakt voor optimale beschikbaarheid van data. Verder zijn de IT-prestaties op het gebied van SLA's, RTO's en RPO's verbeterd”, aldus Robert-Jan Dullaart, Channel Director Benelux van Veeam.

“Veel organisaties implementeerden moderne gegevensbeschermingsstrategieën en best practices, zoals de 3-2-1-1-0 backup-regel. Deze beschermen alle bedrijfskritische gegevens, ongeacht of deze zich in fysieke, virtuele, cloud-, SaaS- of Kubernetes-omgevingen bevinden. Onze ProPartner Award-winnaars in de Benelux hebben in 2021 uitzonderlijke resultaten geleverd, en ik dank hen oprecht voor hun loyaliteit en de zeer gewaardeerde samenwerking die is gebaseerd op wederzijds vertrouwen.”

De volgende Veeam ProPartners en VCSP's vielen in de prijzen:
  • Benelux Distributeur van het Jaar: Copaco - De distributeur die gedurende het jaar het beste heeft gescoord op Management By Objectives (MBO).
  • Benelux Aggregator van het Jaar: Tech Data Belgium - De aggregator die tijdens het jaar het beste heeft gescoord op MBO’s.
  • BELUX Partner van het Jaar: ePact - Grootste omzet, certificeringen en productdiversiteit.
  • NL Partner van het Jaar: SLTN - Grootste omzet, certificeringen en productdiversiteit.
  • BELUX VCSP Partner van het Jaar: ePact - Grootste groei in puntenverbruik, certificeringen en productdiversiteit.
  • NL VCSP Partner van het Jaar: Previder - Grootste groei in puntenverbruik, certificeringen en productdiversiteit.
  • BELUX Project van het Jaar: Integri - Interessantste project in 2021.
  • NL Project van het Jaar: it2grow - Interessantste project in 2021.
  • BELUX Rising Star of the Year: AppSys ICT Group - Nieuwe partner die in 2021 een groot potentieel heeft getoond.
  • NL Rising Star of the Year: e-Storage - Nieuwe partner die in 2021 een groot potentieel heeft getoond.
Het Veeam ProPartner Network is een wereldwijd ecosysteem van partners die direct en indirect met elkaar samenwerken om door Veeam aangedreven diensten en oplossingen te bouwen, op de markt te brengen en te verkopen. ProPartner VAR- en VCSP-partners hebben toegang tot op maat gemaakte programma's, tools en resources. Deze zijn ontworpen om hen in staat te stellen winstgevender te worden en groei te stimuleren op basis van hun bedrijfsmodellen en doelstellingen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Veeam
Veeam is de wereldwijde leider in back-up-oplossingen die Cloud Data Management leveren. Het Veeam Availability Platform is de meest complete back-up-oplossing die klanten helpt succes te behalen in de vijf fases van Cloud Data Management.
Meer over Veeam
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.