Stagwell neemt Brand New Galaxy over

Connected Commerce-oplossingen en e-commerce nu vast onderdeel van dienstverlening

| Stagwell | 3 min | 23 april 2022 12:15
Copyright: Stagwell
  • Global Affiliate marketing holding Brand New Galaxy sluit zich aan bij de challenger-marketinggroep
  • Geïntegreerde shopping experience en digitale transformatie voor grote internationale merken
  • De organisatie zal opereren als onderdeel van Stagwell Media Network
Stagwell, het challenger-netwerk dat is gebouwd om marketing te transformeren, kondigt vandaag de overname aan van Brand New Galaxy (BNG). Een toonaangevende leverancier van scaled commerce en marktplaatsoplossingen voor 150+ internationale merken en 500+ e-retailers wereldwijd. Met 600 experts in Europa, MENA en de Verenigde Staten voegt BNG een diepgaande, digital-first specialisatie in connected commerce-oplossingen toe. Hierdoor verstevigt Stagwell de brede e-commerce mogelijkheden om klanten wereldwijd te helpen met complexe vraagstukken. BNG is sinds 2021 partner van Stagwell via haar Global Affiliate Program. Het is de eerste keer dat Stagwell een van haar dochterondernemingen overneemt.

Mark Penn, voorzitter en CEO van Stagwell: “We zijn verheugd om Brand New Galaxy te verwelkomen op het Stagwell-platform, waarmee we het bereik van ons wereldwijde e-commerce-aanbod vergroten. Hun state-of-the-art e-commerce en digitale transformatietechnologie zijn redenen waarom klanten Stagwell verkiezen boven traditionele holdings.”

BNG zal toetreden tot het Stagwell Media Network, een wereldwijde gemeenschap van toonaangevende omnichannel-bureaus die samenwerken aan toekomstgerichte oplossingen met digitale, data-, technologie- en media-expertise. Naast een aanvulling op de datagestuurde digitale transformatiemogelijkheden van Stagwell, biedt BNG een reeks op maat gemaakte oplossingen voor het versnellen van end-to-end multimarket-commerce, gebaseerd op internationale inzichten die zich vertalen in lokale marktkansen.

"Het is ongelooflijk opwindend om Brand New Galaxy en hun leiderschapsteams te verwelkomen bij Stagwell Media Network", zegt James Townsend, Global Chief Executive Officer van Stagwell Media Network. "Hun diepgaande en uitgebreide expertise in alles wat met connected commerce te maken heeft, vormt een perfecte aanvulling op ons groeiende portfolio van omnichannel-mediabureaus. De toevoeging van BNG is de natuurlijke en vooruitstrevende volgende stap voor ons netwerk. Hierdoor kunnen we de moderne marketeer verder ondersteunen met meer samenhangende en geïntegreerde oplossingen in het hele spectrum van marketingdiensten."

Als onderdeel van Stagwell Media Network zal Brand New Galaxy onder het BNG-merk op de markt blijven en samenwerken met andere leden van Stagwell Media Network.

Piotr Morkowski, CEO van Brand New Galaxy Holding: "BNG is begonnen als e-commercebedrijf en heeft in de afgelopen vijf jaar een ongelooflijke groei doorgemaakt. We hebben unieke deskundigheid opgebouwd om onze internationale klanten over de hele wereld te ondersteunen. Het opbouwen van een wereldwijd bedrijf van 600 experts in minder dan vijf jaar is geen geringe prestatie, maar we willen nog veel meer doen. In dit stadium van onze reis willen we de krachten bundelen met Stagwell Media Network. We hopen als onderdeel van een geïntegreerde go-to-market benadering nog sneller te groeien en onze ambities waar te maken."

Stagwell Media Network is nu de thuisbasis van meer dan 3.500 experts, wereldwijd verspreid over meer dan 20 landen en 40 kantoren, die bijna $ 5 miljard aan media beheren. Het netwerk biedt omnichannel-media, geleid door data en digitale expertise die de verouderde mediamodellen van legacy-reclamegiganten uitdaagt. Eerder dit jaar nam Stagwell al Goodstuff Communications over, een van de toonaangevendste onafhankelijke mediabureaus in het Verenigd Koninkrijk. Door deze schaalvergroting biedt Stagwell nu wereldwijd lokale activaties.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Stagwell
Stagwell (NASDAQ: STGW) is het challenger-netwerk dat is gebouwd om marketing te transformeren. We leveren geschaalde creatieve prestaties voor 's werelds meest ambitieuze merken, waarbij we cultuurveranderende creativiteit verbinden met geavanceerde technologie om de kunst en wetenschap van marketing te harmoniseren. Onder leiding van ondernemers zijn onze specialisten wereldwijd verenigd onder één enkel doel: de effectiviteit vergroten en de bedrijfsresultaten voor hun klanten verbeteren.
Meer over Stagwell
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.