Sophos neemt SOC.OS over

Om Managed Threat Response en uitgebreide detectie- en responsmogelijkheden te verbeteren

| Sophos | 1 min | 25 april 2022 14:39
Sophos, leider op het gebied van cyberbeveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat het SOC.OS heeft overgenomen, een innovator van een cloud-gebaseerde oplossing voor het onderzoeken van beveiligingswaarschuwingen en automatisering van triage. De oplossing consolideert en prioriteert grote hoeveelheden beveiligingswaarschuwingen van meerdere producten en platforms over het hele domein van een organisatie. Hierdoor kunnen teams voor beveiligingsoperaties snel de meest urgente gevallen begrijpen en erop reageren. SOC.OS werd gelanceerd in 2020 en is een spin-out van BAE Systems Digital Intelligence.

Met SOC.OS is Sophos van plan om zijn Managed Threat Response (MTR) en Extended Detection and Response (XDR)-oplossingen voor organisaties van elke omvang verder te ontwikkelen. SOC.OS zal Sophos ook helpen bij het uitbreiden van zijn Adaptive Cybersecurity Ecosystem, dat ten grondslag ligt aan alle beveiligingsoplossingen van Sophos. Dit omvat het leveren van waarschuwingen en gebeurtenissen van externe endpoint-, server-, firewall-, identiteits- en toegangsbeheer (IAM), cloudworkloads, e-mail en mobiele beveiligingsproducten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Sophos
Als wereldwijde leider in next-gen cybersecurity beschermt Sophos (LSE: SOPH) organisaties tegen de meest geavanceerde cyberdreigingen. Aangedreven door SophosLabs, een wereldwijd team voor threat intelligence en data science, beschermen de cloudgebaseerde en AI-aangedreven oplossingen laptops, servers, mobiele devices en netwerken tegen immer evoluerende cyberaanvaltechnieken waaronder ransomware, malware, exploits en phishing.

Het cloudgebaseerde beheerplatform Sophos Central integreert het volledige portfolio van Sophos’ next-genoplossingen (waaronder de endpointoplossing Intercept X en XG next-gen firewall) in een enkel ‘gesynchroniseerd beveiligingssysteem’ dat via een set API's toegankelijk is.
Meer over Sophos
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.