Gratis extra-handen-aan-bed-pakket voor vrijwillige zorgverleners

Snel en verantwoord duizenden vrijwilligers inzetten in strijd tegen coronavirus

| Visma | Raet | 2 min | 31 maart 2020 17:50
Copyright: Visma | Raet
Visma | Raet stelt een gratis softwarepakket beschikbaar aan HR-managers van zorginstellingen. Daarmee kunnen niet-praktiserende verpleegkundigen snel en verantwoord aangenomen en ingewerkt worden om mee te helpen in de strijd tegen het coronavirus. De meer dan 20.000 vrijwilligers die zich nu al spontaan hebben aangemeld, kunnen via deze oplossingen snel, veilig en eenvoudig digitaal solliciteren, hun digitale handtekening onder het contract zetten en via e-learning in een halve dag kennis bijspijkeren. Allemaal met het doel om snel en verantwoord extra handen aan het bed te krijgen. Visma | Raet stelt het pakket drie maanden kosteloos en geheel vrijblijvend beschikbaar.

“Het is hartverwarmend dat veel vrijwilligers zich spontaan aanmelden voor de broodnodige extra zorg. Met dit pakket helpen we HR-managers om duizenden vrijwilligers aanzienlijk sneller veilig en verantwoord aan de slag te laten gaan nu dat zo hard nodig is”, vertelt Marc van Gaal, Director Product Marketing & Strategy bij Visma | Raet.

Solliciteren, leren en aan de slag

Het extra-handen-aan-bed-pakket voorziet in grofweg vier functies. De eerste is werven & selecteren via video-solliciteren met bijkomende hulp van een slimme chatbot en WhatsApp-functie. De digitale vraagbaak ondersteunt recruiters met het beantwoorden van veelgestelde vragen van kandidaat vrijwilligers bijvoorbeeld bij wie ze zich kunnen melden. Verder biedt het pakket een oplossing waarmee de zorgvrijwilliger de overeenkomst digitaal kan ondertekenen. De pre- en onboarding tooling zorgt ervoor dat vrijwilligers in een korte tijd kennis kunnen maken met hun nieuwe werkomgeving via bijvoorbeeld introductievideo’s, interactieve opdrachten en veiligheidscontroles. Dankzij e-learning zijn vrijwilligers in staat om in ongeveer een halve dag kennis bij te spijkeren op basis van 14 geaccrediteerde modules over verpleegkundige technische handelingen, zoals het handen-was-protocol.

Visma | Raet biedt dit pakket gratis aan voor een periode van drie maanden waarna het gebruik automatisch opgezegd wordt. Dit om te voorkomen dat zorginstellingen daar onbedoeld aan vast zitten.

Meer dan 200 ziekenhuizen, verzorgings- en verpleegtehuizen, jeugdzorg-, GGZ-instellingen en andere zorgverleners doen dagelijks een beroep op de HR-software van Visma | Raet.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Visma | Raet

Visma | Raet is marktleider in HR-cloudoplossingen en daaraan gerelateerde services. HR en salarisverwerking staan bij Visma | Raet centraal en met haar software helpt zij klanten om de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek te zetten. Met het geïntegreerde platform biedt Visma | Raet samen met haar strategische partners analytics en gebruikersbeheer en ondersteunt hiermee de waardeketen van haar klanten. Het platform ondersteunt verschillende modules die organisaties nodig hebben ter ondersteuning van bijvoorbeeld hun boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, HR & salarisverwerking en ledenadministratie. Gebruikers hebben de mogelijkheid op ieder gewenst moment vanuit het Visma | Raet-platform toegang te krijgen tot de gewenste applicaties.
Meer over Visma | Raet

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.