Zscaler en Microsoft versnellen digitale transformatie via Office 365

| Zscaler | 2 min | 7 november 2019 16:50
Zscaler Cloud-platform biedt Office 365-klanten een snelle en veilige gebruikerservaring

Zscaler (NASDAQ: ZS), leider in cloud-security, maakt bekend dat ze de eerste cloud-security provider zijn die gecertificeerd is voor Office 365 binnen het Microsoft Network Partner Program (NPP). Dit programma is ontworpen om klanten de keuze te bieden uit een aantal partners waarvan implementatie-uitvoer en -begeleiding in overeenstemming is met de Office 365-netwerkeisen van Microsoft, zodat zij een snelle en veilige gebruikerservaring krijgen.
 
"Zscaler heeft langetermijninvesteringen gedaan in Office 365-innovatie, -samenwerking en -gebruikerservaring. We hebben onze grote enterprise klanten actief begeleid in hun netwerktransformatieproces met een cloud-first benadering voor beveiliging", zegt Punit Minocha, Senior Vice President Business & Corporate Development, bij Zscaler. “Office 365 is een belangrijke driver in het cloudtransformatieproces. We zijn verheugd om samen te werken met Microsoft om het klanten makkelijker te maken de volledige Office 365-suite te adopteren."
 
"Zscaler is een waardevolle partner voor onze gezamenlijke klanten en heeft continu gebouwd aan een hoogwaardige ervaring voor onze Office 365-gebruikers", zegt Lori Craw, Director, Modern Workplace Marketing bij Microsoft. "Het Zscaler Cloud Security Platform biedt Office 365-klanten een keuze die voldoet aan onze strenge Office 365 Networking Partner Program-vereisten. Zscaler vereenvoudigt de connectiviteit met Office 365 en beveiligt al het andere verkeer via zijn cloud-first beveiligingsarchitectuur. Microsoft beveelt alleen NPP-partners aan voor Office 365-connectiviteit."
 
De unieke benadering van Zscaler om digitale transformatie mogelijk te maken - door veilige toegang te bieden tot bedrijfsapplicaties in de cloud - biedt zakelijke gebruikers zowel beveiliging, prestaties als flexibiliteit. Via Zscaler Internet Access kunnen organisaties Office 365-verkeer eenvoudig vanuit lokale kantoren naar Microsoft routeren voor een snelle gebruikerservaring, terwijl de rest van hun directe internetverbindingen volledig worden beschermd.
 
“Office 365 is ontworpen voor directe toegang. Directe verbindingen minimaliseren vertraging - de vijand van productiviteit - en Zscaler maakte het voor het Kelly IT-team gemakkelijk om directe verbindingen tot stand te brengen voor snelle responstijden en een optimale gebruikerservaring", zegt Robb Wilber, Director of Global Networks & Telecom bij Kelly Services. “Met Zscaler zijn we van het beheren van 400 regels op de perimeter-apparaten naar 10 gegaan.”
 
Lees de Kelly Services case study voor meer achtergrond over hun transformatie met Microsoft en Zscaler, of bezoek de Zscaler-website voor meer informatie over hoe Zscaler werkt met Office 365.
 

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zscaler
Zscaler stelt grote, wereldwijde organisaties in staat om veilig hun netwerken en applicaties te transformeren voor een mobile- en cloud-first wereld. De belangrijkste services, Zscaler Internet Access en Zscaler Private Access, zorgen voor snelle, veilige verbindingen tussen gebruikers en applicaties, ongeacht apparaat, locatie of netwerk. Zscaler-services zijn 100% cloud-gebaseerd en bieden de eenvoud, verhoogde beveiliging en verbeterde gebruikerservaring die traditionele appliances of hybride oplossingen niet kunnen evenaren. Zscaler wordt gebruikt in zeer veel landen en heeft een multi-tenant, gedistribueerd cloudbeveiligingsplatform dat duizenden klanten beschermt tegen cyberaanvallen en dataverlies.
Meer over Zscaler
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.