Aandeelhouders Citrix stemmen in met de overname door affiliates van Vista Equity Partners en Evergreen Coast Capital

Na afronding van de transactie zal Citrix een private onderneming zijn

| Citrix | 1 min | 26 april 2022 16:23
Citrix heeft op de aandeelhoudersvergadering van 21 april bekend gemaakt dat zijn aandeelhouders op de bijzondere aandeelhoudersvergadering hebben ingestemd met goedkeuring van de aanstaande overname van Citrix door affiliates van Vista Equity Partners en Evergreen Coast Capital Corporation, een dochteronderneming van Elliott Investment Management L.P..

Belangrijke punten

  • De definitieve uitslag van de stemming zal met een zogeheten Form 8-K worden ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC);
  • De aandeelhouders van Citrix zullen onder de voorwaarden van de overeenkomst USD 104,00 in contanten per aandeel ontvangen;
  • De transactie wordt naar verwachting medio 2022 afgerond, afhankelijk van de gebruikelijke afsluitvoorwaarden, waaronder de goedkeuring van toezichthouders;
  • Na afronding van de transactie zullen de aandelen van Citrix niet langer verhandeld worden op de Amerikaanse aandelenbeurs Nasdaq en zal Citrix een private onderneming zijn.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.