Ronald Kasteel benoemd als lid Raad van Bestuur van Cenosco

Voormalig CEO Ordina brengt meer expertise in kunstmatige intelligentie en digitale transformatie

| Cenosco | 2 min | 26 april 2022 16:30
Afbeelding: Ronald Kasteel, lid Raad van Bestuur van Cenosco | Copyright: Cenosco
Cenosco heeft vandaag aangekondigd dat Ronald Kasteel, momenteel managing director bij Navara Enterprise analytics, is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Kasteel zal een belangrijke rol spelen bij de ondersteuning van Cenosco in deze tijd van versnelde groei.

Sinds het begin van het nieuwe partnerschap met de Europese software-investeerder Fortino Capital Partners, heeft Cenosco belangrijke stappen gezet om haar positie als de industriestandaard in Asset Integrity Software te consolideren. In oktober 2021 werd Zvonimir Djerfi, zeer ervaren in de asset heavy industrie, benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur. De toevoeging van Kasteel zorgt voor 30 jaar extra technische ervaring en expertise.

Ronald Kasteel heeft tijdens zijn indrukwekkende carrière een enorme ervaring opgebouwd in de technologiesector. Hij begon zijn carrière bij Ordina, waar hij opklom tot CEO, een rol die hij meer dan 10 jaar vervulde. Daarna heeft hij met succes meerdere management buy-ins gedaan bij verschillende SaaS-bedrijven. Momenteel is hij actief als managing director van Navara Enterprise analytics, een gerenommeerd softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in digitale transformaties en machine learning. Zijn uitgebreide ervaring bij tal van SaaS-bedrijven heeft hem tot een veelzijdig bestuurder gemaakt.

Ronald Kasteel, bestuurslid Cenosco: "Bij Cenosco heb ik een geweldig team getroffen, met een uitstekend product en een enorm potentieel. Ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen aan de opwindende reis van snelle groei die we momenteel doormaken."

Jan Poulsen, CEO Cenosco: "We zijn zeer verheugd dat Ronald toetreedt tot onze board. Zijn uitgebreide technologische kennis en ervaring zullen een enorme bijdrage leveren aan het optimaal profiteren van de groei die we momenteel doormaken."

De oplossingen van Cenosco zijn gebouwd op meer dan twintig jaar ervaring en sterke partnerschappen in asset-rijke industrieën. Het bedrijf heeft ambitieuze plannen om voortdurend te investeren in zijn cloud-gebaseerde, mobiel-vriendelijke technologie, die risico's beheert met betrekking tot integriteit, betrouwbaarheid en instrumentatie veiligheid. IMS (Integrity Management Solutions) is Cenosco's integrity management suite, die bestaat uit diverse producten die verschillende asset onderdelen bestrijken. De IMS Suite berekent optimale interventie periodes en definieert een efficiënte onderhoudsstrategie. Het platform wordt gebruikt in asset-intensieve industrieën zoals olie & gas, chemie, pulp & papier, en (nieuwe) energie & nutsbedrijven. Gebruikers van de nieuwste IMS Suite producten kunnen vele nieuwe en verbeterde functies verwachten; waaronder 3D-gemapte inspectieplannen, AR en VR, machine-learning voor beeldverwerking, kunstmatige intelligentie als onderdeel van het Degradation Management Framework, betrouwbaarheidsanalyses en naadloze integraties met CMMS en Digital Twins - waarmee alle aspecten van een asset lifecycle worden afgedekt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cenosco
Cenosco is opgericht in 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot het toonaangevende software bedrijf in Asset Integrity Management. Cenosco biedt een end-to-end asset integrity management suite (IMS), bestaande uit uniforme oplossingen die werken voor alle soorten apparatuur en processen. De software wordt wereldwijd gebruikt en de IMS-producten worden in veel landen en vele assets toegepast.
Meer over Cenosco
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.