Hans Smid benoemd tot VP Digital Energy België en Nederland

Schneider Electric zet hiermee een nieuwe stap in de krachtenbundeling tussen de Nederlandse en Belgische organisatie

| Schneider Electric | 1 min | 28 april 2022 10:35
Afbeelding: Hans Smid, VP Digital Energy Schneider Electric België en Nederland | Copyright: Schneider Electric
Schneider Electric, leider in de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering, heeft Hans Smid per 1 maart 2022 aangesteld als Vice-President Digital Energy voor België en Nederland. Met deze aanstelling zet Schneider Electric een nieuwe stap in de krachtenbundeling tussen de Nederlandse en Belgische organisatie.

Smid werkt inmiddels 4 jaar voor Schneider Electric, waarvan het laatste jaar als Director Digital Building in België en Nederland. In zijn nieuwe rol wordt hij verantwoordelijk voor de bedrijfsresultaten van de Digital Energy divisie.

Afgelopen jaar hebben heeft het BeNe-cluster een eerste grote stap gezet in het opzetten van een sterk team dat opereert in zowel België als Nederland. Met name op het gebied van Digital Building, succesvol geleid door Smid. David Orgaz D’Hollander, President BeNe Cluster: “Door de krachten van België en Nederland te bundelen, stimuleerden we groei en samenwerking. De aanstelling van Hans Smid als VP Digital Energy België en Nederland, zien we als een belangrijke volgende stap in onze ontwikkeling.”

Hans Smid: “Ik kijk er erg naar uit om in deze nieuwe rol verder te bouwen aan de toekomst van Schneider Electric. Als VP Digital Energy België en Nederland wordt mijn grootste prioriteit komend jaar om verder te werken aan de ontwikkeling van onze dienstverlening voor klanten en partners in Belgie en Nederland op het gebied van Digital Building en Digital Power.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Schneider Electric
Het doel van Schneider Electric is om iedereen in staat te stellen alles uit beschikbare energie en hulpbronnen te halen en zo vooruitgang te boeken en verduurzaming te garanderen. We noemen dit Life Is On. Onze missie is om jouw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie. We stimuleren digitale transformatie gedurende de gehele levenscyclus door integratie van toonaangevende proces- en energietechnologieën met producten, monitoring, software en services die end-point met de cloud verbinden. Hierdoor is geïntegreerd beheer mogelijk voor woningbouw, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.
 
Van alle internationale bedrijven zijn wij het meest lokaal actief. We zijn voorstanders van open standaarden en partnerschap in ecosystemen, waarbij de passie voor onze gedeelde waarden, inclusiviteit, elkaar versterken en een betekenisvol doel centraal staan.
Meer over Schneider Electric
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.