Orange Business Services levert wereldwijd Flexibele SD-WAN aan 1,168 Siemens locaties in 94 landen

Flexibele SD-WAN dient als veilige basis voor het vereenvoudigen van complexe omgevingen

| Orange Business Services | 2 min | 28 april 2022 12:57
Gewaardeerd
Copyright: Orange Business Services
Siemens AG, heeft samen met Orange Business Services, 1.168 van zijn wereldwijde locaties met succes gemigreerd naar een mondiale en veilige SD-WAN-infrastructuur. Door mogelijke implementatie uitdagingen tijdens de pandemie te overwinnen, is Orange Business Services, samen met technologiepartner Cisco, erin geslaagd om nu een van de grootste SD-WAN-implementaties ter wereld te leveren in 94 landen.

"Siemens is een multinational met kantoren en productielocaties over de hele wereld, daarom hebben wij een betrouwbaar en toekomstbestendig communicatienetwerk nodig. Het is een cruciaal onderdeel voor effectieve bedrijfsvoering die wendbaar genoeg moet zijn om mee te evolueren met onze activiteiten" benadrukt Hanna Hennig, CIO, Siemens AG. "Als pionier op het gebied van innovatie en technologie stellen wij de hoogste eisen aan ons transformatieproject. Met de wereldwijde mogelijkheden, expertise en orkestratie van Orange Business Services konden wij deze grootschalige uitrol van Flexibele SD-WAN succesvol afronden. Dit levert doorslaggevende voordelen op voor zowel ons bedrijf als onze gebruikers, waaronder een gestroomlijnde gebruikerservaring met dynamische routering voor applicaties en een dynamische toewijzing van de brandbreedte."

Minder complexiteit, betere beveiliging en meer flexibiliteit

Flexibele SD-WAN, gebruikmakend van Cisco-technologie, levert aanzienlijke voordelen op voor de wereldwijde locaties van Siemens. Door het netwerkontwerp en onderhoud te consolideren met Orange Business Services als zijn digitale dienstenleverancier, heeft Siemens het beheer van complexe omgevingen vereenvoudigd en de prestaties en flexibiliteit verder verbeterd. Aangezien steeds meer applicaties worden gehost in cloud-omgevingen in plaats van lokale datacenters, vereiste dit een veilige en flexibele manier voor connectiviteit via het internet. SD-WAN maakte de overstap mogelijk van traditionele toegang via Virtual Private Networks naar toegang tot applicaties via het internet.

De naadloze en veilige SD-WAN dekking vormt de basis voor een flexibel beveiligingsraamwerk van Siemens. Deze aanpak heeft Siemens nog beter in staat gesteld om risico's effectief te beperken, op te sporen en erop te reageren.

"We zijn erg blij dat Siemens Orange Business Services heeft gekozen om zijn vertrouwde partner te zijn. Het inzetten, migreren en implementeren van dit enorme digitale transformatieproject voor Siemens en het beheren van hun kritieke wereldwijde communicatie-infrastructuur benadrukt onze end-to-end integrator-expertise in het leveren van grootschalige wereldwijde projecten. We hebben de doelstellingen van Siemens waargemaakt door SD-WAN-technologie te combineren met cloud-based diensten en oplossingen", aldus Aliette Mousnier-Lompre, Interim CEO bij Orange Business Services

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Orange Business Services
Orange Business Services is een netwerk-native digitale dienstverlener en de wereldwijde enterprise-divisie van de Orange Group. We verbinden, beschermen en innoveren bedrijven over de hele wereld om duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen. Door expertise op het gebied van connectiviteit en systeemintegratie is Orange Business Services in staat bedrijven te ondersteunen op het gebied van softwaredefined networking, multi-clouddiensten, data en AI, slimme mobiliteitsdiensten en cybersecurity. Orange biedt begeleiding in elke fase van de gegevenscyclus: van verzameling, transport, opslag en verwerking tot analyse en delen.
 
Nu bedrijven gedijen op innovatie, plaatst Orange Business Services haar klanten in het hart van een open ecosysteem om samenwerking te stimuleren.
Orange en alle andere Orange product- of dienstnamen zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.
Meer over Orange Business Services
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.