EPOS toont uitgebreide reeks AV-oplossingen op ISE 2022

EPOS is verheugd om zijn uitbreiding in de AV-markt aan te kondigen met drie nieuwe productlanceringen

| EPOS | 2 min | 28 april 2022 14:35
Copyright: EPOS
EPOS, het premium merk van audio-oplossingen voor Enterprise en Gaming, staat klaar om de laatste spannende toevoegingen aan zijn EXPAND-assortiment van Meeting Room Solutions te presenteren op Integrated Systems Europe 2022 (ISE), die dit jaar van 10 tot 13 mei in Barcelona wordt gehouden.

EPOS is verheugd om zijn uitbreiding in de AV-markt aan te kondigen met drie nieuwe productlanceringen:
  • EXPAND Vision 5: de nieuwste geavanceerde videobar van EPOS, waar krachtige luidsprekers, een 4K-groothoekcamera en ruis onderdrukkende microfoons op unieke wijze zijn gecombineerd in een alles-in-één videoconferentieoplossing voor kleine vergaderruimten. Het is ideaal voor optimale prestaties in de ruimte en voor het inbellen van deelnemers.
  • EXPAND Control: de eerste tablet van EPOS die ontworpen is om samen met zijn video-oplossingen te dienen als controller voor vergaderzalen en als apparaat voor het reserveren van zalen.
  • EXPAND Vision 1: een compacte, draagbare USB-webcam die ultrascherpe video- en spraakopnames levert.
Aanwezigen kunnen de EPOS-stand, 2D200, bezoeken om meer te weten te komen over de nieuwe visie van EPOS op de moderne vergaderruimte. Die is ontworpen om het samenwerkingspotentieel te vergroten, met apparaten die zijn gecertificeerd voor toonaangevende UC-oplossingen, waaronder Microsoft Teams Rooms op Android™ en Zoom Rooms. Daarnaast zullen bezoekers en aanwezigen in staat zijn om:
  • Te luisteren naar Dorthe Krogh Jensen, VP Global Marketing, op 10 mei, 17.00-17.20 uur, in Hal 5, voor een diepgaande presentatie, getiteld: "EPOS BrainAdapt™: Audio designed for your brain", als onderdeel van ISE's Smart Workplace Summit.
  • Leden van het EPOS-team te ontmoeten om de specificaties, functies en voordelen te bespreken van het nieuwe aanbod dat EPOS op de conferentie zal brengen.
  • Te ontdekken wat deze nieuwkomers in de EPOS-productlijn hun klanten te bieden hebben en hoe ze passen in de toekomststrategie van EPOS.
  • Praktische demonstraties van EPOS' nieuwe reeks AV-oplossingen te krijgen.

Theis Mork, VP Global Product Management bij EPOS: "We zijn erg enthousiast over onze deelname aan ISE in 2022. Nadat het evenement van dit jaar was uitgesteld, was er binnen het EPOS-team een enorme enthousiasme om naar Barcelona te gaan. Nu we nog maar een paar weken verwijderd zijn, zijn we enthousiast om de nieuwe oplossingen te onthullen en kunnen we niet wachten om de aanwezigen als een van de eersten de kans te geven om ze uit te testen. Kom zeker langs op onze stand, 2D200, om meer te weten te komen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over EPOS
EPOS is een bedrijf dat audio- en video-oplossingen ontwikkelt en apparaten verkoopt voor zakelijke professionals en de gaming community. Het in Denemarken opgerichte bedrijf heeft als basis toonaangevende en geavanceerde technologieën, en biedt hoogwaardige audio- en video-oplossingen met design,technologie en prestaties als belangrijkste graadmeters.
Meer over EPOS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.