Team Vitality verlengt samenwerking met Philips Monitors

Philips Monitors wordt exclusieve monitorpartner voor de League of Legends- en FIFA-teams van Team Vitality

| MMD | 3 min | 29 april 2022 15:03
Copyright: MMD
MMD, toonaangevend displayspecialist en merklicentiepartner voor Philips Monitors, is blij aan te kondigen dat het zijn internationale samenwerking met de wereldwijde esports-organisatie Team Vitality heeft verlengd. De samenwerking, die voorheen opgezet was met het FIFA-team van Team Vitality , is nu uitgebreid naar de League of Legends-teams die strijden in zowel het League of Legends European Championship (LEC) als de Ligue Française League Of Legends (LFL).

Philips Monitors’ meerjarige verbintenis zal ervoor zorgen dat de atleten van Team Vitality uitgerust worden met monitoren van wereldklasse, waaronder achtvoudig LEC-winnaar en finalist van het 2019 wereldkampionschap Luka "Perkz" Perković en back-to-back 2021 LEC-winnaar Matyáš "Carzzy" Orság. Daarnaast zal het logo ook geplaatst worden op truien voor zowel League of Legends- als FIFA-teams in hun deelname aan de grootste Europese esports-toernooien.

Als onderdeel van de nieuwe strategie, die zich naast console gaming ook openstelt voor PC-gaming, zal Philips Monitors profiteren van de expertise van Team Vitality-atleten voor onderzoek en ontwikkeling, met als doel de beste monitoren voor gamers te bouwen. Philips Monitors zal monitoren leveren in de geavanceerde trainingsfaciliteiten van Team Vitality in zowel Berlijn als het Stade de France.

“Onze spelers voorzien van de beste apparatuur om hen te helpen op het hoogste niveau te presteren, is altijd een topprioriteit voor ons geweest, dus het is geweldig om onze samenwerking met zo'n vertrouwde leverancier als Philips Monitors te kunnen verlengen. Het is ook een bewijs van wat we bij Team Vitality bereiken om onze bestaande partnerschappen te kunnen laten groeien.” aldus Nicolas Maurer, CEO van Team Vitality.

“Het was ongelooflijk om de FIFA-ploeg en de V.Hive-faciliteit te ondersteunen met Philips Momentum console-gamingmonitoren, voor een verbeterde trainingsomgeving. We zijn erg blij dat onze samenwerking dit jaar verder groeit, inclusief onze PC-gamingmonitoren en de League of Legends-teams”, zegt Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead en Senior Brand Manager EU bij Philips Monitors & IT Accessories. "Philips Monitors zet de volgende stap met vernieuwde technologieën en onze samenwerking met Team Vitality zal ons helpen gamers de beste monitoroplossingen te bieden".

Over Team Vitality

Als wereldwijde esports-organisatie zet Team Vitality zich in voor de ontwikkeling van uitmuntendheid en het smeden van een nieuwe generatie esports-atleten. Team Vitality, de thuisbasis van 's werelds beste spelers die strijden in acht games, is van plan de Europese competitie te domineren en een serieuze kanshebber te worden voor de meest prestigieuze wereldwijde toernooien. Team Vitality, een wereldwijd erkend lifestyle- en entertainmentmerk, heeft meer dan 14 miljoen volgers op sociale media en heeft toonaangevende partners, waaronder adidas en Tezos.

Team Vitality, opgericht in 2013 door Nicolas Maurer en Fabien Devide, heeft zijn hoofdkantoor in het hart van Parijs in V.Hive, hun ultramoderne openbare esports-complex, en de spelers trainen in V.Performance, een geavanceerde faciliteit in het iconische Stade de France. Team Vitality blijft uitbreiden buiten Frankrijk en heeft atleten en coachingstaf van 16 verschillende nationaliteiten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MMD
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), in Nederland geregistreerd, met hun hoofdkantoor in Amsterdam, is een volledige dochteronderneming van TPV Technology Limited ('TPV'), een van ’s werelds meest toonaangevende monitoren en LCD’s TV-fabrikanten.

MMD-monitoren en beeldschermen Holding B.V. (‘MMD’) verkoopt exclusief LCD-schermen van Philips wereldwijd. Door de Philips-merkbelofte te combineren met de productie-expertise van TPV op het gebied van displays, gebruikt MMD een snelle en gerichte aanpak om innovatieve producten op de markt te brengen.
Meer over MMD
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.