Revalize benoemt Marc Maurer tot Managing Director EMEA

Wereldwijde technologieleider herbevestigt inzet voor toekomst van maakindustrie in Europese regio

| Revalize | 2 min | 2 mei 2022 10:06
Afbeelding: Marc Maurer, Managing Director EMEA bij Revalize | Copyright: Revalize
Revalize, wereldwijd leider in software voor inkomstenbeheer voor fabrikanten, hun distributeurs en hun bestekschrijvers, heeft vandaag aangekondigd dat Marc Maurer (45) zich bij de organisatie zal voegen als Managing Director voor EMEA. In deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor alle inkomsten-gerelateerde activiteiten, het leiden van het EMEA-team en het stimuleren van de algemene cultuur en productiviteit.

Revalize groeit in een versneld tempo, en ondersteunt een wereldwijde markt van meer dan 15.000 klanten wereldwijd. Met het uitgebreide aanbod en bereik wil Revalize haar marktpositie versterken als de wereldwijde leider in Design, PLM en CPQ oplossingen voor fabrikanten, en de enige wereldwijde, at-scale leverancier van manufacturing softwareoplossingen.

"Ik ben verheugd om deel uit te maken van het Revalize team", zegt Marc Maurer. "Het bedrijf heeft zich al bewezen als het belangrijkste inkomstenplatform voor duizenden organisaties over de hele wereld. Bovendien heeft Revalize zijn portfolio in Europa aanzienlijk uitgebreid en versterkt door middel van verschillende grote overnames die voortbouwen op onze capaciteiten om de uitdagingen aan te gaan waarmee onze klanten worden geconfronteerd. De snelle opkomst van digitalisering bij fabrikanten maakt dit een spannende tijd in onze industrie, en ik kijk ernaar uit om het EMEA-team naar verdere groei te leiden en onze klanten naar succes."

Maurer heeft een sterke technologische achtergrond en ervaring met het implementeren van software best practices om de activiteiten van in Europa gevestigde softwarebedrijven te professionaliseren, zodat zij hun klanten beter van dienst kunnen zijn. Zijn benoeming breidt de mogelijkheden van Revalize verder uit om end-to-end, idea-to-cash workflows te ondersteunen en versterkt de operationele aanwezigheid van het merk in Europa op een kritiek moment voor het bedrijf.

"Europa is nu goed voor bijna de helft van onze wereldwijde activiteiten en met de benoeming van Marc als onze Managing Director EMEA willen we onze positie verder versterken", zegt Jim Contardi, CEO van Revalize. "Dankzij zijn leiderschapscapaciteiten en uitgebreide ervaring in enterprise software is Marc de juiste persoon om ons merk naar het volgende niveau te brengen en ons een nog betere partner te maken voor onze Europese klanten."

In zijn vorige rol als Portfolio Manager voor Constellation Software Inc. verwierf, integreerde en leidde Maurer verschillende zeer gespecialiseerde B2B softwarebedrijven in de DACH-regio. Voordat hij bij Constellation aan de slag ging, bekleedde hij leidinggevende verkoopfuncties bij SAP, SAS Institute en Nokia. Marc is gepromoveerd aan de Universiteit van Zürich en houdt van wandelen in de Zwitserse bergen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Revalize
Revalize is wereldwijd marktleider in sectorspecifieke software die fabrikanten helpt hun omzet te optimaliseren door middel van ontwerptoepassingen, engineering simulaties, productselectie, CPQ, PLM, visualisatie en data-analyse.
Meer over Revalize
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.