Solvinity benoemt Martin Maas tot CISO en Paul Cattermole tot DPO

Focus op securityfuncties voor verdere verhoging beveiliging en kwaliteit

| Solvinity | 2 min | 2 mei 2022 13:05
Afbeelding: Martin Maas, CISO en Paul Cattermole DPO bij Solvinity | Copyright: Solvinity
Solvinity, een van de grootste leveranciers van Secure Managed IT Services in Nederland, kondigt vandaag meerdere nieuwe benoemingen aan. Martin Maas is benoemd tot CISO en zal leiding geven aan het Security-team. Paul Cattermole zal als nieuwe DPO aan het roer staan van de Compliance-afdeling. Marc Guardiola zal zich in een nieuwe functie richten op strategische technologische vraagstukken.

Solvinity is in de afgelopen periode hard gegroeid en bedient klanten die afhankelijk zijn van een stabiele en veilige IT-omgeving. Om optimaal aan deze behoeften te voldoen, brengt Solvinity focus aan in de organisatie waardoor teams zich verder kunnen specialiseren en daarmee de kwaliteit van informatiebeveiliging doorlopend kunnen borgen en verhogen.

De voormalige afdeling Security & Compliance is daartoe opgesplitst in twee separate onderdelen. Het Security-team zal zich volledig richten op het verbeteren van de digitale weerbaarheid van Solvinity-klanten. Deze afdeling komt onder leiding te staan van nieuwe CISO Martin Maas. Maas is reeds 22 jaar in dienst bij Solvinity en was hiervoor DPO van de organisatie.

“Het IT- en securitylandschap verandert sneller dan ooit”, zegt Maas. “Met deze veranderingen binnen de organisatie kunnen onze teams gerichter inspringen op ontwikkelingen om onze klanten veilig en compliant te houden.”

De afdeling Compliance zal zich onder leiding van nieuwe DPO Paul Cattermole richten op compliancy en quality assurance. Hij is ruim vijf jaar in dienst bij Solvinity en was voorheen Senior Compliance Officer. Voormalig CISO Marc Guardiola blijft binnen Solvinity nauw betrokken bij strategische vraagstukken op het gebied van security en technologie.

“Security en compliance zijn en blijven nauw met elkaar verweven thema’s”, aldus Hans van den Broek, CEO van Solvinity. “Maar we erkennen ook dat marktbehoeften en de technische state-of-the-art ontzettend snel evolueren. Dankzij deze veranderingen binnen Solvinity zijn onze leiders en teams beter in staat onze strikte security- en privacy-eisen te waarborgen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Solvinity
Solvinity ontwikkelt innovatieve klantgerichte oplossingen en biedt bedrijven met hoge security-eisen een veilige toegang tot de private, public en hybrid cloud. Solvinity is gespecialiseerd in cloud diensten voor managed hosting, analytics, workplace en security. Vanuit het principe ‘Secure and compliant by design’ is Solvinity gecertificeerd op basis van internationale en nationale normen.
Meer over Solvinity
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.