NetApp benoemt Giovanna Sangiorgi tot Senior Vice President van EMEA en LATAM

Veteraan uit de sector brengt 30 jaar wereldwijde ervaring in sales, finance en consulting naar het groeiende go-to-market leadershipteam van NetApp

| NetApp | 2 min | 2 mei 2022 21:03
Afbeelding: Giovanna Sangiorgi, Senior Vice President van EMEA en LATAM bij NetApp | Copyright: NetApp
NetApp®, een wereldwijd, cloudgedreven, datacentrisch softwarebedrijf, kondigt vandaag aan dat Giovanna Sangiorgi is toegetreden tot het go-to-market leadershipteam als Senior Vice President voor de regio’s EMEA en LATAM.

Haar aanstelling sluit aan bij de ambitie om de verkooporganisatie te blijven ontwikkelen om zo de cloudgedreven groei te versnellen. Met Giovanna aan het hoofd van de salesteams in EMEA en Latijns-Amerika gaat NetApp in deze regio’s consistentie en eenvoud stimuleren, belangrijke markten en segmenten agressiever benaderen, nieuwe klanten werven en samenwerken met nieuwe partners.

"Ik ben zeer verheugd om deel uit te maken van een leiderschapsteam dat de klant centraal stelt in alles wat het doet", zegt Giovanna. "De strategie van NetApp sluit wat dat betreft perfect aan bij die van mij en ik kijk ernaar uit om mijn expertise toe te passen in de go-to-market-organisatie en tegelijkertijd te leren van de geweldige teams ter plekke."

Giovanna gelooft heilig in een integere benadering van zaken doen, met wederzijds respect, nieuwsgierigheid en innovatie, en dat haar voortdurende focus, passie en vastberadenheid haar lange en succesvolle staat van dienst mogelijk hebben gemaakt. Ze maakte carrière vanaf 1992 bij Oracle in een breed scala van functies in de verkoop, consulting en financiën. Ze zat ook in de uitvoerende stuurgroep die diversiteit en inclusiviteit op alle niveaus binnen Oracle stimuleerde, en ze stelt dezelfde waarde centraal in haar nieuwe functie bij NetApp.

Giovanna behaalde een graad in IT-wetenschappen aan de universiteit van Modena en werkt vanuit Rome, Italië. Ze rapporteert rechtstreeks aan NetApp President César Cernuda.

"Ik ben verheugd Giovanna te verwelkomen in ons go-to-market leadershipteam," zegt César. "Haar expertise en visie zullen van cruciaal belang zijn voor de volgende groeifase van NetApp - met name voor organisaties in de EMEA en LATAM regio, ongeacht waar ze zich bevinden in hun digitale transformatieproces.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NetApp
NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala van dataservices voor de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in lokale omgevingen, om uw digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat contactmomenten voor klanten kunnen worden uitgebreid, meer innovatie mogelijk is en hun operationele activiteiten worden geoptimaliseerd.
Meer over NetApp
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.