The Data Agency neemt Global Group over

De groep versterkt positie West-Europese markt met voormalig onderdeel van Dun & Bradstreet in Duitsland

| The Data Agency | 2 min | 3 mei 2022 11:09
Copyright: The Data Agency / Etienne Mandos
The Data Agency kondigt vandaag de overname aan van het business-to-consumer marketingonderdeel van Dun & Bradstreet in Duitsland. Met deze overname herstelt The Data Agency de naam Global Group.

De overgenomen organisatie biedt oplossingen voor analyse, hosting services, KYC (Know Your Customer) en marketing. Deze overname past in de versnelde groeistrategie van The Data Agency: dé go to partner zijn voor technologie, data en analyse in West-Europa.

De wereld van data verandert voortdurend. Elke organisatie wordt geconfronteerd met continue digitalisering en veranderingen in de regelgeving. Frank de Beun, Chief Executive Officer bij The Data Agency: "Onze groep en oplossingen zijn in de loop van de tijd geëvolueerd en gegroeid. In het begin richtten we ons op datadiensten voor direct mail, nu ondersteunen we onze klanten bij het maximaliseren van het rendement en het minimaliseren van risico's als het gaat om first-party klantdata. De huidige producten en diensten van Global Group sluiten perfect aan bij The Data Agency. Ik ben erg trots dat beide bedrijven de handen ineen slaan."

Ronald Langendoen, Chief Innovation Officer bij The Data Agency vult aan: "We kijken ernaar uit om onze klanten nog beter te ondersteunen, onze huidige strategische partnerschappen met bijvoorbeeld Google en Infosum in Europa uit te breiden en nieuwe datatechnologie-oplossingen aan te bieden aan de klanten van Dun & Bradstreet's B2C Marketing Division. We zien enorm veel mogelijkheden om verder te groeien in de Duitse markt."

“We zijn blij een overname-partner te hebben gevonden voor onze B2C-business. Een organisatie met ambitieuze strategische doelen die perfect passen bij deze business. Wij geloven dat The Data Agency de ideale thuishaven is voor Global Group en op die manier samen ambities van klanten kan gaan waarmaken” zegt Dirk Radetzki, Chief Regional Officer Central Dun & Bradstreet Central Europe.

Het team in Duitsland zal worden aangestuurd door de huidige algemeen directeur Klaus Werry. Alle medewerkers van The Data Agency, vanaf vandaag ook die van Global Group, kunnen vanuit huis werken of vanuit een van de kantoren in Arnhem, Brussel, Utrecht en Duitsland.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over The Data Agency
The Data Agency ondersteunt bij het creëren van heldere inzichten, het behalen en behouden van betere resultaten en het genereren van een hogere return on data. Dit resulteert in meer relevante communicatie, lagere kosten en risico’s, grip op compliance en een hogere klanttevredenheid. Wij maken organisaties bewust van de kracht van data en zorgen dat ze ervan profiteren.

Wij zoeken voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen en technologieën die bijdragen aan het behouden van onze marktpositie en die ons positioneren in de voorhoede van data-innovatie. Want we willen niet alleen de beste zijn, we willen ook dat onze klanten het best presteren. En dit is waar onze professionals een belangrijke rol in spelen, want we geloven dat zij het verschil maken. De merken werken nauw samen om een hoge klantenservice te kunnen bieden.
Meer over The Data Agency
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.