Dell Technologies en Snowflake vereenvoudigen toegang tot gegevens en versnellen inzichten

Deze samenwerking zal de klanten meer flexibiliteit bieden in multicloudomgevingen en hen helpen om te voldoen aan eisen inzake gegevenssoevereiniteit

| Dell Technologies | 2 min | 3 mei 2022 14:40
Copyright: Snowflake
Dell Technologies en Snowflake, het bedrijf achter de Data Cloud, slaan de handen ineen om gegevens van het enterprise storage portfolio van Dell[1] te koppelen aan de Data Cloud van Snowflake. Als eerste in haar soort zal deze samenwerking de klanten meer flexibiliteit bieden in multicloudomgevingen en hen helpen om te voldoen aan eisen inzake gegevenssoevereiniteit en het eenvoudig omzetten van gegevens in inzichten.

Wanneer de koppeling beschikbaar is, zullen klanten van Dell en Snowflake gegevens die on-premises zijn opgeslagen op objectstorage van Dell kunnen gebruiken met de Data Cloud van Snowflake, terwijl ze hun gegevens lokaal blijven bewaren of probleemloos kopiëren naar public clouds. De bedrijven zullen in de tweede helft van 2022 streven naar productintegraties en gezamenlijke go-to-marketinspanningen.

“Als marktleider in data storage biedt Dell Technologies klanten de tools die nodig zijn om inzichten uit hun gegevens te halen, ongeacht waar die zich bevinden”, zegt Jeff Boudreau, voorzitter van de Dell Technologies Infrastructure Solutions Group. “Met de eerste samenwerking in de sector tussen on-premises storagesystemen en de Data Cloud van Snowflake kunnen we het SaaS-providerecosysteem van Dell uitbreiden voor gegevensinzichten on-premises en in public clouds”.

“Snowflake's missie is om gegevens overal ter wereld te mobiliseren door organisaties in staat te stellen de interne silo's te doorbreken en gegevens te combineren om meer waarde en grondigere inzichten te ontsluiten”, zegt Christian Kleinerman, senior vicevoorzitter Producten bij Snowflake. “Dankzij deze samenwerking met Dell kunnen organisaties meer waarde halen uit hun on-premises gegevens, terwijl ze gebruikmaken van de prestaties en eenvoud van het platform van Snowflake en de krachtige samenwerkingsmogelijkheden van de Data Cloud”.
  1. IDC Wordwide Quarterly Enterprise Storage Systems Tracker, 2021Q4, 22 maart 2022.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dell Technologies
Dell Technologies (NYSE: DELL) is een unieke familie van bedrijven die organisaties en individuen helpen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten de breedste en meest innovatieve technologie en diensten in de industrie die reiken van de edge tot de core tot de cloud.
Meer over Dell Technologies
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.