Wie wordt de Hybride Werkgever van het Jaar?

Doe mee met de Zo Werkt Het Award 2022

| Zo Werkt Het | 2 min | 3 mei 2022 16:18
Copyright: Zo Werkt Het
Om het inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven te vieren, reikt landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het op 14 juni de awards uit aan de beste Hybride Werkgevers van het Jaar! Deze campagne is een blijk van waardering voor organisaties die in het afgelopen jaar een stap verder zijn gegaan om het hybride werken een stuk makkelijker en leuker te maken voor hun werknemers.

Zo Werkt Het Award 2022

Nooit eerder maakten zo veel mensen tegelijkertijd kennis met hybride werken als in 2021. Hoewel het om creativiteit en aanpassingsvermogen vroeg, hebben veel bedrijven enorm hun best gedaan om deze nieuwe manier van werken zo comfortabel mogelijk te maken.

Als blijk van waardering voor organisaties die in 2021 nét even een stapje verder zijn gegaan in het hybride werken, heeft Zo Werkt Het besloten om dit jaar de awards uit te reiken aan de Beste Hybride Werkgevers van het Jaar. Een eervolle titel voor werkgevers die het verschil hebben gemaakt voor de werknemers binnen hun organisatie.

Vorig jaar nomineerden ruim 4.000 medewerkers hun werkgever voor de Zo Werkt Het Award. De vier landelijke winnaars Spectrum Elan, Omring, ITicon en McCoy & Partners mochten zich toen Beste Thuiswerkgever van het Jaar noemen.

Zo Werkt Het reikt de award in 4 verschillende categorieën uit. Zo maken zowel kleinere start-ups, als de multinationals kans op de eervolle titel. De aangesloten regio-netwerken benoemen op 7 juni de regionale winnaars. Uit deze groep zullen op 14 juni de landelijke winnaars gekozen worden. Daarnaast maakt de werknemer die zijn of haar werkgever nomineert ook kans op een Super73 e-bike t.w.v. €2699,-!

Unieke hybride initiatieven

Een onafhankelijke jury kiest de winnende werkgevers. Voorwaarde is uiteraard dat ze allen de basis van het hybride werken uitstekend op orde hebben én hierin een stap verder zijn gegaan. Met name die verrassende, creatieve en inspirerende verhalen maken het verschil voor de jury.

Werknemers kunnen bij hun nominatie een motivatie geven over de bijzondere initiatieven binnen hun bedrijf van het afgelopen jaar. Zo heeft de ene werkgever een perfecte thuiswerkplek verzorgd voor de thuiswerkdagen en zorgt een ander weer voor inspirerende team-building activiteiten op de dagen dat men op kantoor werkt. Ook komen flexibele werktijden en innovatieve manieren om te overleggen voorbij, voor zowel de thuis- als de kantoorwerker.

Er is een onafhankelijke jury samengesteld. Onder andere het Ministerie Infrastructuur en Waterstaat en één van de landelijke winnaars van vorig jaar nemen plaats in de jury.

Meedoen is heel gemakkelijk! Ga naar de website en nomineer jouw werkgever.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zo Werkt Het
Zo Werkt Het is een initiatief van 12 mobiliteitsregio’s en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen.
Meer over Zo Werkt Het
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.