Zebra Technologies brengt de volgende generatie mobiele computeroplossingen

Nieuwe TC53/TC58-serie voor mobiel computergebruik biedt mobiele dimensionering en tap-to-pay checkout functionaliteit om te voldoen aan dynamische workflowbehoeften

| Zebra | 4 min | 4 mei 2022 17:46
Afbeelding: Nieuwe TC53/TC58-serie | Copyright: Zebra
Zebra Technologies Corporation, een innovator met oplossingen en partners die een concurrentievoordeel bieden, kondigt vandaag de nieuwe TC53/TC58 mobiele computerserie aan. Deze serie is uitgerust met innovatieve technologieën die managers en IT-besluitvormers in verschillende industrieën helpen om de operationele efficiëntie te verhogen, nieuwe mogelijkheden in de frontlinie te implementeren en kosten te verlagen. Uitgerust met de nieuwste 5G en Wi-Fi 6E draadloze en sensortechnologieën en het grootste, helderste scherm met de hoogste resolutie in zijn klasse, stelt de TC53/TC58-serie eerstelijnswerkers in de retail, post-, koeriers- en buitendienstorganisaties in staat om optimaal gebruik te maken van mobiele dimensionering, mobiel verkooppunt (mPOS) en geconnecteerde personeelstoepassingen die de productiviteit verbeteren en de klantervaring verbeteren.

De TC53/TC58-serie is voorzien van Zebra Dimensioning™ Certified Mobile Parcel, een primeur die gebruikmaakt van een geïntegreerde Time of Flight (ToF) dieptesensor om pakketafmetingen vast te leggen en verzendkosten te berekenen op mobiele Zebra-computers met één druk op de knop. Dit bespaart veel tijd met het zoeken van prijzen of het handmatig meten van pakketten. De TC53/TC58 mobiele computers zijn ook klaar voor tap-to-pay-functionaliteit. Hierdoor heeft de gebruiker de vrijheid om op vrijwel iedere locatieaf te rekenen. De veelzijdige apparaten kunnen ook worden omgevormd tot een mobiel aangedreven werkstation of een volledig vast of hybride POS, een tweerichtings push-to-talk (PTT)-radio, PBX-handset of RFID-lezer voor een nog betere samenwerking en productiviteit.

De innovatieve mobiele computers van Zebra zijn ontworpen met gebruikers, werkplekken en workflows in gedachten, waarbij gebruiksgemak, duurzaamheid en betrouwbaarheid centraal staan. De speciaal gebouwde TC53/TC58-serie biedt een nieuw, modern ontwerp dat plaats biedt aan een geavanceerd 6-inch edge-to-edge display waarmee medewerkers meer informatie kunnen raadplegen. De toonaangevende Intellifocus™-technologie van Zebra stelt gebruikers in staat om items in de hand, in een ruimter of op een rek van de bovenste plank te scannen, waardoor de productiviteit van de werknemers verder kan worden verbeterd. De TC53/TC58-serie beschikt ook over een geïntegreerde 16MP camera, de hoogste resolutie in zijn klasse, met optionele optische beeldstabilisatie (OIS) om scherpe, gedetailleerde foto's te maken als bewijs van staat en levering.

"Bedrijven staan ​​tegenwoordig onder grote druk als gevolg van constante veranderingen in de vraag van de consument ", zegt Casper Zweers, Regio Directeur voor Zebra in de Benelux. "Ons nieuwe vlaggenschip TC53/TC58 mobiele computers vertegenwoordigen de eerste in een nieuwe generatie Zebra-apparaten die organisaties zullen helpen bij het herdefiniëren van hun servicebehoeften, terwijl mobiele medewerkers sneller en betrouwbaarder toegang krijgen tot de informatie die ze nodig hebben om hun werk te doen."

Bij het ontwerpen van de TC53/TC58 wilde Zebra een mobiele computer bouwen die voldoet aan de eisen van nieuwe draadloze technologieën zoals 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth en CBRS private LTE (alleen VS) met de robuuste duurzaamheid die nodig is in veel ondernemingen. De Zebra TC53/TC58-serie is een van de eerste mobiele computers die composietmaterialen met additieve vezels gebruikt om het apparaat te versterken met behoud van een ergonomisch, modern ontwerp. Dit geavanceerde materiaal zal in de tweede helft van 2022 beschikbaar zijn in geselecteerde premiummodellen.

De TC53/TC58 mobiele computerserie maakt gebruik van Zebra’s Mobility DNA™, de breedste suite van softwaremogelijkheden in de branche, waardoor de productiviteit van mobiele gebruikers wordt verhoogd, IT-complexiteit wordt geminimaliseerd en de totale kosten van eigendom worden verlaagd. Zebra Mobility DNA is gebaseerd op het besef dat elke moderne hardwarebeslissing in feite een verhulde softwarebeslissing is. Zebra Mobility DNA stelt bedrijven in staat om de beveiliging van apparaten te vergroten, apparaten sneller in te zetten, apparaten eenvoudig te beheren en te bedienen en de productiviteit van werknemers te verhogen met nieuwe functies waarmee gebruikers gegevens gemakkelijker en sneller kunnen vastleggen.

Belangrijkste punten

  • De nieuwe TC53/TC58 mobiele computerserie biedt winkelmedewerkers, koeriers en buitendienst- en servicemedewerkers de nieuwste draadloze en sensortechnologieën voor een hogere productiviteit, efficiëntie en betrouwbaardere toegang tot informatie die men nodig heeft om hun werk te doen.
  • De TC53/TC58 van Zebra behoren tot de eerste mobiele computers die composietmaterialen met additieve vezels gebruiken om het apparaat te versterken met behoud van een ergonomisch, modern ontwerp.
  • Zebra Dimensioning - Certified Mobile Parcel, een primeur, kan de afmetingen en verzendkosten van pakketten nauwkeurig berekenen, waardoor het niet meer nodig is om prijzen te onderzoeken of dozen handmatig te meten. Ditresulteert in snellere service en verzendingen. Deze oplossing zal in de tweede helft van 2022 beschikbaar zijn.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zebra
Zebra (NASDAQ: ZBRA) stelt vooruitstrevende bedrijven in de retail/e-commerce, productie, vervoer en logistiek, gezondheidszorg en andere bedrijfstakken in staat hun concurrenten een stap voor te blijven. Met onze partners maken wij op maat gemaakte end-to-endoplossingen waarmee mensen, goederen en gegevens op intelligente wijze met elkaar worden verbonden en aan de hand waarvan onze klanten bedrijfskritische beslissingen kunnen nemen. Onze toonaangevende oplossingen maken het winkelen voor de klant aangenamer en stellen u in staat uw voorraad te volgen en beheren. Bovendien maken ze efficiëntere toeleveringsketens en betere zorg aan patiënten mogelijk.
Zebra Technologies Corporation en zijn dochteronderenmingen. ZEBRA en de gestileerde afbeelding van het Zebra hoofd zijn handelsmerken van Zebra Technologies Corporation, geregistreerd in vele rechtsgebieden wereldwijd. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.
Meer over Zebra
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.