Arlo lanceert nieuwe Go 2 beveiligingscamera

De meest veelzijdige camera die overal verbindt via wifi of 4G SIM

| Arlo | 2 min | 4 mei 2022 17:59
Afbeelding: De nieuwe Go 2 beveiligingscamera | Copyright: Arlo
Arlo, het toonaangevende merk voor thuisbeveiligingscamera's in Europa lanceert vandaag zijn Go 2-beveiligingscamera op de Nederlandse markt. Met de nieuwe buitencamera kunnen gebruikers overal verbinding maken via wifi of een geïntegreerde 3G/4G-simkaart, waardoor je nu bijna al jouw bezittingen op 99% van alle locaties kunt beschermen[1].

Verbind overal

De Go 2 is Arlo’s meest veelzijdige beveiligingscamera. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om rechtstreeks verbinding te maken met wifi voor betrouwbare bescherming thuis, of kunnen een 3G/4G simkaart plaatsen om de camera met het internet te verbinden voor meer afgelegen locaties. Voor huiseigenaren die echt non-stop bescherming willen, kan de camera automatisch overschakelen naar een mobiele verbinding als de wifi wegvalt. Met de 100% draadloze installatie kan de camera in minder dan 5 minuten worden geïnstalleerd. Met een batterij die lang meegaat en op een simkaart werkt, is de Arlo Go 2 perfect om te waken over caravans of campers, auto's, fietsen, boten, boerderijen en nog veel meer.

Geavanceerde beveiligingsbewaking

Met de Arlo Go 2 kun je live 1080p-kleurenvideo rechtstreeks naar je telefoon streamen, dag en nacht, zodat je de activiteiten die rondom je eigendommen plaatsvinden, kunt zien terwijl deze plaatsvinden. Voor meer geavanceerde bewaking geeft een Arlo Secure Subscription toegang tot aanvullende toonaangevende beveiligingsfuncties, waaronder gepersonaliseerde detectie waarmee de camera onderscheid kan maken tussen mensen, dieren en voertuigen, zodat je alleen wordt geïnformeerd over de dingen die jij belangrijk vindt. Arlo Secure geeft je ook tot 60[2] dagen cloudopslag, dus zelfs als je een melding mist, kun je de opgenomen beelden op elk moment terugkijken.

Direct actie ondernemen

Als er beweging wordt gedetecteerd, stuurt de Arlo Go 2 waarschuwingen naar je smartphone, waar ter wereld je ook bent. Als gebruikers een potentiële dreiging opmerken, kunnen ze op afstand de ingebouwde alarmsirene activeren om indringers af te schrikken of kan de tweerichtingsaudio worden gebruikt om ze te verjagen. Ook kan gebruikt worden gemaakt van Arlo's exclusieve vergrendelde schermreactie of 'bel een vriend'-opties, zonder dat de telefoon ontgrendelen moet worden. De geïntegreerde schijnwerper kan ook worden geconfigureerd om door beweging te worden geactiveerd of handmatig via de app te worden ingeschakeld, wat een extra beschermingslaag toevoegt.
  1. Standaard 4G-dekking. Connectiviteit afhankelijk van uw netwerkprovider;
  2. 60 dagen opslag beschikbaar met Arlo Secure Plus-abonnementen. 30 dagen beschikbaar met Arlo Secure-abonnementen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Arlo
Arlo is de meermaals bekroonde marktleider die de manier waarop mensen een verbonden levensstijl ervaren transformeert. Arlo’s ruime expertise op het gebied van productontwerp, draadloze verbinding, cloud-infrastructuur en geavanceerde kunstmatige intelligentie is gericht op het leveren van een naadloze smart home-ervaring. De Arlo-apparaten zijn makkelijk te installeren en eenvoudig in het dagelijks gebruik. Het cloud-gebaseerde platform van Arlo biedt gebruikers zichtbaarheid, inzicht en is een krachtig middel om de mensen en zaken die het meest geliefd zijn in realtime te beschermen en te contacteren, vanaf elke locatie met een Wi-Fi of mobiele verbinding. Tot de dag van vandaag lanceerde Arlo in diverse categorieën award-winnende smart connected-apparaten, waaronder draadloze smart-Wi-Fi en LTE-camera's, audio- en videodeurbellen, geavanceerde babyfoons en slimme beveiligingslampen.
Meer over Arlo
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.