Zettle by PayPal lanceert Tap To Pay-oplossing

Door de Tap to Pay-oplossing kunnen micro- en kleine bedrijven contactloze betalingen zonder extra hardware of kosten rechtstreeks in persoon op hun Android-telefoon ontvangen

| PayPal | 3 min | 5 mei 2022 9:06
Copyright: PayPal
Vandaag lanceert PayPal Tap to Pay voor kleine bedrijven in Nederland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Deze nieuwe oplossing stelt micro- en kleine bedrijven in staat om contactloze betalingen rechtstreeks op hun mobiele Android-apparaten te ontvangen, zonder dat extra hardware of kosten nodig zijn. De lancering komt op een goed moment vanwege de huidige groei van kleine bedrijven en de verschuiving in het consumentengedrag naar e-commerce. Ondernemers en kleine bedrijven hebben behoeften aan oplossingen die aansluiten bij deze verschuiving en willen overal nieuwe klanten kunnen leren kennen.

Met Tap to Pay krijgen miljoenen micro- en kleinzakelijke klanten van PayPal de mogelijkheid contactloze betalingen te accepteren via fysieke kaarten en digitale portemonnees, rechtstreeks op hun mobiele Android-apparaat. De oplossing biedt ook de mogelijkheid om de pincode rechtstreeks op het toestel in te voeren.

Tap to Pay maakt gebruik van NFC: dit is een technologie waarmee je tussen apparaten draadloos informatie uitwisselt. Hiermee worden smartphones en tablets in staat gesteld om als betaalterminals te dienen. De Tap to Pay-oplossing werkt op apparaten met Android 8.0 en NFC-mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Bedrijven kunnen de Zettle Go-app downloaden op hun Android-apparaat en nadat ze zich hebben aangemeld bij Zettle by PayPal, binnen een minuut beginnen met het accepteren van betalingen. Om een betaling te accepteren, voeren bedrijven een bepaald bedrag in, of selecteren een item uit hun productbibliotheek. Vervolgens tikken zij op "In rekening brengen" en selecteren "Tap to Pay" als betaalmethode. Om een betaling te doen, kunnen klanten met hun kaart, smartphone of horloge met digitale portemonnee op de achterkant van het Android-toestel van het bedrijf tikken. Zodra de betaling is goedgekeurd, kan het bedrijf het betalingsbewijs afdrukken, e-mailen of sms'en naar de klant. Het tarief voor het accepteren van contactloze betalingen via Tap to Pay is hetzelfde als het reguliere tarief voor kaartbetalingen, er zijn geen extra kosten.

“De pandemie heeft de groei van nieuwe kleine bedrijven wereldwijd versneld. Tegelijkertijd digitaliseert de wereld in hoog tempo en verwachten consumenten steeds vaker dat ze soepel digitale betalingen kunnen doen, zowel online als in persoon," zegt Joachim Goyvaerts, directeur Benelux en Ierland bij PayPal. "Daarom zijn we verheugd om Tap to Pay te lanceren. Wij geloven in de kracht van kleine ondernemingen en willen hen helpen succesvol te zijn. Met Tap to Pay kunnen ondernemers snel en eenvoudig beginnen met een persoonlijke verkoop - of dat nu in een pop-up winkel is, op een boerenmarkt, in een fysieke winkelruimte of onderweg - zonder dat er extra kosten of hardware nodig zijn."

De Tap to Pay-oplossing wordt nu uitgerold in Nederland, Zweden en het Verendigd Koninkrijk. We verwachten dat de oplossing in de nabije toekomst ook in andere markten zal worden ingevoerd.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over PayPal
PayPal is al meer dan 20 jaar de leider van de digitale betalingsrevolutie. Door gebruik te maken van technologie om financiële diensten en handel handiger, betaalbaarder en veiliger te maken, stelt het PayPal-platform consumenten en handelaren in staat zich aan te sluiten bij en te gedijen in de wereldeconomie.
Meer over PayPal
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.