Nutanix werkt samen met Udacity om Hybrid Cloud Nanodegree-programma aan te bieden

Partnership biedt met 5.000 studiebeurzen educatieve kansen voor IT-professionals

| Nutanix | 2 min | 02 april 2020 11:37
Afbeelding: Hybrid Cloud Nanodegree- en Scholarship-programma | Copyright: Nutanix
Nutanix, een leider in enterprise cloud computing, heeft een samenwerking aangekondigd met het wereldwijde online leerplatform Udacity. Deze samenwerking heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuw Hybrid Cloud Nanodegree-programma. Dit programma verbetert de leermogelijkheden met betrekking tot cloud-technologieën die essentieel zijn voor organisaties die hun IT-infrastructuur willen verbeteren. Als onderdeel van de samenwerking sponsort Nutanix ook 5.000 studiebeurzen waardoor IT-professionals hun kennis kunnen vergroten.

Naarmate meer services naar de cloud verhuizen, hebben IT-teams een bepaald kennis- en expertiseniveau nodig om deze infrastructuren, die zich steeds meer uitstrekken over on-premises en public cloud, op een goede manier in een hybride model te beheren. Hoewel hybride cloud-technologie zich continu blijft evolueren, staan de educatieve mogelijkheden op dit gebied stil. Zo gaf 85 % van de respondenten van Nutanix' recente Enterprise Cloud Index-enquête aan in de hybride cloud het ideale bedrijfsmodel te zien. Daarentegen meldde 32% van de respondenten over onvoldoende in-house vaardigheden voor een hybride cloud te beschikken.

Om dit kennisniveau op peil te brengen, hebben Udacity en Nutanix nauw samengewerkt om een ??Nanodegree-programma te ontwikkelen dat de kennis van ervaren IT-professionals vergroot. Iedere IT-professional die dat wil, krijgt daar ook de kans toe en kan zich via Udacity inschrijven voor het Nutanix Hybrid Cloud Scholarship-programma. Tijdens de eerste fase van het beursprogramma selecteert Udacity 5.000 kandidaten om deel te nemen aan de Hybrid Cloud Fundamentals-cursus. Van die 5.000 studenten krijgen de 500 best presterende studenten een volledige beurs voor het Hybrid Cloud Nanodegree-programma.

"Een van de belangrijkste doelen van Nutanix is ervoor zorgen dat professionals op het gebied van cloud-technologie zich met het oog op innovatie kunnen blijven ontwikkelen", zegt Wendy M. Pfeiffer, CIO bij Nutanix. "We zijn erg content dat we samen met Udacity het Hybrid Cloud Nanodegree-programma kunnen ontwikkelen en dankzij dit studiebeursprogramma het ook kunnen openstellen voor duizenden toonaangevende cloud-professionals."

"Bij Udacity streven we ernaar om professionals de meest gevraagde, toekomstgerichte vaardigheden te bieden die van toepassing zijn op hun vakgebied", aldus Gabe Dalporto, CEO van Udacity. "We zijn erg blij dat we samen met Nutanix, een pionier en leider op het gebied van cloud computing, dit nieuwe geavanceerde Hybrid Cloud Nanodegree-programma hebben kunnen creëren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nutanix
Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en hyperconverged infrastructuuroplossingen die de infrastructuur onzichtbaar maakt, zodat IT zich volledig kan richten op de applicaties en services die de business ondersteunen. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix Enterprise Cloud OS-software om one-click applicatiebeheer en mobiliteit te realiseren voor de public, private en distributed edge clouds, zodat elke applicatie op elke schaal kan draaien tegen een aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership. Organisatie zijn hierdoor in staat on-demand een high-performance IT-omgeving te leveren, waardoor applicatie-owners een cloud-achtige ervaring krijgen.
Meer over Nutanix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.