Nieuwe gids van GitLab om samenwerking in DevOps te verbeteren

In de komende vijf jaar zal de vraag naar DevOps-kennis en -vaardigheden naar verwachting toenemen

| GitLab | 1 min | 5 mei 2022 9:15
Copyright: GitLab
Het aantal bedrijven dat gebruik maakt van DevOps is de afgelopen jaren steeds verder toegenomen. In de komende vijf jaar zal de vraag naar DevOps-kennis en -vaardigheden naar verwachting verder toenemen. toenemen. Het is dan ook niet meer dan een logisch gevolg dat veel werknemers in DevOps-teams weinig weten over DevOps-technologie en -praktijk. Volgens het DevOps Institute's 2021 Upskilling Enterprise DevOps Skills Report zegt 24 % van de meer dan 2.000 ondervraagde DevOps-professionals zelfs dat ze pas minder dan een jaar deel uit maken van hun DevOps-team. Nog eens 30 procent had slechts tussen de één en twee jaar ervaring.

Om deze grote groep DevOps-nieuwkomers op weg te helpen, heeft GitLab het e-book "A guide to getting started in DevOps" uitgegeven. De gids legt uit wat DevOps is - en wat het niet is. Het legt technologieën en termen uit en legt uit waarom samenwerking zo belangrijk is. Het e-book bevat ook praktische voorbeelden, een uitgebreide lijst van bronnen en een quiz om de geleerde kennis te testen.

Het e-boek kan hier gratis worden gedownload.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over GitLab
GitLab is een software applicatie voor de gehele DevOps-cyclus. GitLab helpt product-, ontwikkelings-, QA-, beveiligings- en operatorteams om in alle fasen van de DevOps-cyclus gelijktijdig aan hetzelfde project te werken. GitLab biedt teams één gegevensopslag, één gebruikersinterface en één toestemmingsmodel voor de gehele DevOps-levenscyclus, zodat teams kunnen samenwerken en aan een project kunnen werken vanuit één tool, wat de cyclustijd aanzienlijk verkort. GitLab is gebaseerd op open source en maakt gebruik van de bijdragen van duizenden ontwikkelaars en miljoenen gebruikers om voortdurend nieuwe DevOps-innovaties te leveren.
Meer over GitLab
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.