KnowBe4 en Agari kondigen nieuwe samenwerking aan in de strijd tegen phishing

Marktleiders bundelen krachten om identiteitsfraude via e-mail te stoppen

| KnowBe4 | 1 min | 02 april 2020 11:39
KnowBe4, aanbieder van van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, kondigt een nieuw partnerschap aan met Agari, vooraanstaand aanbieder van phishing defense-oplossingen voor bedrijven.

Dankzij dit nieuwe partnerschap hebben security-experts zowel de beschikking over content voor phishing-trainingen als wetenschappelijk onderlegde phishing-verdedigingstechnieken. Daarnaast maakt de samenwerking tussen KnowBe4 en Agari nauwkeurige opsporing van, en snelle besluitvorming over, vermoedelijke phishing-activiteiten mogelijk. Dit resulteert in een gelaagde phishing-verdedigingsstrategie met effectieve handvatten voor bedrijven.

“Deze samenwerking biedt voordelen voor zowel KnowBe4 als Agari, omdat beide partijen marktleiders zijn”, vertelt Rob Henly, directeur corporate development van KnowBe4. “Ons partnerschap leidt tot realistischere phishing-simulaties en verbeterde trainingsoefeningen. Door het integreren van onze diensten hebben klanten van Agari en KnowBe4 toegang tot data die het phishing-landschap realistischer weergeven, waardoor ze social engineering-aanvallen beter kunnen bestrijden.”

“Agari en KnowBe4 vullen elkaar goed aan dankzij hun best-in-class oplossingen voor phishing-defense, -simulatie en -trainingen”, zegt Doug Jones, chief strategy officer van Agari. “Als gevolg van deze samenwerking kan KnowBe4’s simulatie- en trainingsplatform gebruikmaken van reacties op phishing-aanvallen vanuit Agari. Daarnaast zijn phishing-oplossingen van Agari verbeterd door inzichten in het gedrag van medewerkers wanneer zij worden geconfronteerd met een verdachte, en dus mogelijke phishing-e-mail. Al met al profiteren gezamenlijke klanten van zowel een vermindering in bedrijfsstoringen als menselijke fouten veroorzaakt door phishing-aanvallen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over KnowBe4
KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.