UiPath introduceert nieuwe MuleSoft gecertificeerde connector

Nieuwe connector vereenvoudigt de integratie met het UiPath automatiseringsplatform

| UiPath | 2 min | 9 mei 2022 13:59
Copyright: Markus Winkler op Unsplash
UiPath kondigt vandaag aan deel te nemen aan het MuleSoft Technology Partner Program met een door MuleSoft gecertificeerde connector voor het UiPath Platform. Door MuleSoft gecertificeerde connectors worden ontwikkeld door partners en de gemeenschap van developers van MuleSoft. De door MuleSoft geteste en goedgekeurde connectors worden aangeboden via een online marktplaats Anypoint Exchange. De connector van UiPath vereenvoudigt de integratie met het UiPath Platform. Organisaties kunnen nu uiteenlopende integratiebenaderingen standaardiseren om op simpele wijze automatiseringstoepassingen te ontwikkelen die flexibele en schaalbare ondersteuning bieden voor uiterst complexe bedrijfsprocessen.

Organisaties die de integratiesoftware van MuleSoft met het UiPath Platform combineren kunnen daarmee ondersteuning bieden voor meer automatiseringsscenario’s. Deze geïntegreerde aanpak vereenvoudigt het opvragen van informatie vanuit losstaande toepassingen en de integratie van softwarerobots met het lokale software-ecosysteem. Vooraf ingeplande acties, zoals wijzigingen van klantgegevens in een customer relationship management (CRM)-systeem, kunnen nu bijvoorbeeld een softwarerobot activeren om een specifieke zakelijke workflow uit te voeren.

“UiPath is van oudsher een open platform”, zegt Dhruv Asher, senior vice president Business Development & Product Alliances bij UiPath. “Onze samenwerking met MuleSoft biedt organisaties meer keuzemogelijkheden in hun automatiseringstraject en benadrukt onze voortdurende investeringen in het Salesforce ecosysteem.”

Diverse toonaangevende leveranciers van zakelijke software nemen deel aan het MuleSoft Technology Partner Program. Zij houden zich bezig met uiteenlopende toepassingsgebieden, zoals CRM, enterprise resource planning (ERP), marketingautomatisering en human capital management (HCM) en zijn actief in verschillende markten, zoals financiële dienstverlening, gezondheidszorg, retail, media en telecommunicatie. Het gebruik van MuleSoft helpt deze technologiepartners aan verbeterde snelheid, flexibiliteit en efficiëntie door alle mogelijke IT-activa (data, bots en applicaties) te transformeren tot herbruikbare bouwstenen voor het opschalen en versnellen van hun werkzaamheden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over UiPath
UiPath voert het ´automatisering voorop´-tijdperk aan – door zich hard te maken voor een software-robot voor iedereen en door robots nieuwe vaardigheden bij te brengen door middel van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML). Door kosteloze training voor iedereen, brengt UiPath de vaardigheden benodigd voor het digitale tijdperk binnen bereik van miljoenen mensen wereldwijd, wat de productiviteit en efficiëntie van bedrijven verhoogt; de betrokkenheid van medewerkers vergroot; en de klantervaring verbetert.

UiPath´s hyperautomatiseringsplatform maakt de snelste automatisering van de digitale bedrijfsvoering mogelijk door de beste oplossing voor Robotic Process Automatisering (RPA) te combineren met alle denkbare digitale vaardigheden.
Meer over UiPath
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.