Hogeschool Windesheim kiest voor ERPx van Unit4

Voor optimaal gebruik van data

| Unit4 | 2 min | 10 mei 2022 13:27
Copyright: Unit4
Hogeschool Windesheim gaat een zesjarig contract aan met Unit4, leverancier van cloud bedrijfssoftware voor middelgrote en dienstverlenende organisaties, en zal gebruik gaan maken van de SaaS-oplossing ERPx. De oude oplossing waar Windesheim mee werkte, was gedateerd en voldeed niet meer aan de wensen. In de zoektocht naar een nieuwe oplossing was het van belang dat de ERP-oplossing geïntegreerde functionaliteiten voor financiën, projecten en procurement had en dat het informatie agile kon leveren. ERPx Core, Project and Procurement van Unit4 kwam na een aanbesteding als beste uit de bus.

Beter inzicht projecten en voorbereid op toekomstig beleid

ERPx zal Hogeschool Windesheim, dat zo’n 27.500 studenten en 2.750 werknemers telt, vooruithelpen op een aantal vlakken. Zo helpt ERPx in het beter inzichtelijk krijgen van meerjarige projecten, waardoor bijsturing en optimalisatie eerder kunnen plaatsvinden. Ook profiteert Windesheim met ERPx van een wendbaar systeem, waardoor de onderwijsinstelling kan meebewegen met ontwikkelingen in de markt en zo voorbereid is op toekomstig beleid.

Track record in onderwijssector

Tijdens de Europese aanbesteding wist Unit4 zich te onderscheiden dankzij haar bewezen track record in onder andere de onderwijssector. Daarnaast voldeed ERPx aan de eisen die Windesheim voor de moderne SaaS-oplossing had en was de hogeschool onder de indruk van de flexibiliteit die ERPx biedt. Als laatste schetste de demo een duidelijk beeld van wat de software kan en wat de hogeschool kan verwachten na implementatie. Het voldoen aan de eisen en de demo waren belangrijke onderdelen om de aanbesteding te winnen. De komende periode wordt ERPx geïmplementeerd, per 1 januari 2023 zal de implementatie gereed zijn.

Lode Maris, Regional President West-Europa bij Unit4, over het winnen van deze aanbesteding: “We zijn ontzettend blij dat we de komende jaren aan de slag mogen met ERPx bij Hogeschool Windesheim en zijn ervan overtuigd dat de software veel gaat opleveren. Onze kennis en expertise in de onderwijssector heeft absoluut geholpen om te laten zien dat wij de juiste partij zijn voor deze opdracht. In 2021 hadden we voor het eerst contact met Windesheim en we kijken ernaar uit om nu echt samen te gaan werken om informatie zo goed mogelijk te bundelen, te verbinden en beschikbaar te maken. Deze aanbesteding betekent dat we een nog belangrijkere speler worden in de Nederlandse hoger onderwijsmarkt en ik ben ontzettend trots op het team dat we dit bereikt hebben!”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Unit4ERP
Over Unit4
De next-generation bedrijfssoftware van Unit4 is de drijvende kracht achter veel van ’s werelds meest mensgerichte middelgrote dienstverleners. Het cloudplatform, ERPx, brengt de mogelijkheden van financieel-, inkoop- en projectmanagement, HR en FP&A samen binnen een geïntegreerd cloudplatform dat voorziet in real-time informatie. De software helpt om het inzicht, de effectiviteit en betrokkenheid van het medewerkers te vergroten. Het ondersteunt snelle en voortdurende veranderingen door maatwerk op schaal te leveren voor elke klant, het biedt de juiste tools om de processen in de gehele organisatie te verenigen en mensen met elkaar te verbinden.
Meer over Unit4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.