Exact presenteert de Spring ’22 Release

Seasonal release belooft meer innovatie en controle voor mkb’ers en accountants

| Exact | 3 min | 10 mei 2022 13:57
Copyright: Exact
Exact presenteert vandaag de Spring ’22 Release. De innovaties in de periodieke update helpen ondernemers en accountants om nog sterker te automatiseren, meer inzicht te hebben en sneller de juiste business-beslissingen te nemen. Daarbij voert het softwarebedrijf de bekende buy-and-build-strategie door met de integratie van Exact bouw7, dat verdergaat als ‘Exact Online Bouw’.

Uniek portfolio en integratie

Joep Hoeks, CPO bij Exact: “Het is goed om te zien hoe we onze oplossingen uit blijven breiden, en hoe we onze buy-and-build-strategie verder uitdragen. De integratie van Exact bouw7 is daar een mooi voorbeeld van. We deden de afgelopen jaren verschillende acquisities van toonaangevende bedrijven met een uniek portfolio om zo organisch te groeien mét de juiste toolkit voor onze klanten. Of het nu gaat om accountants, mkb’ers of HR, Exact is een premium merk dat zich blijft ontwikkelen. We zijn er trots op dat we onze klanten steeds uitgebreider én beter kunnen helpen, zodat zij meer controle hebben over hun cijfers en zich kunnen focussen op hun onderneming.”

PSD2: bankkoppeling met Rabobank en monitor voor accountants

De PSD2-bankkoppeling voor rekeninghouders van Rabobank is beschikbaar in Exact Online en wordt gefaseerd uitgerold. Met deze nieuwe generatie bankkoppelingen ontvangen gebruikers minimaal vier keer per dag de laatste bankgegevens, worden transacties sneller verwerkt en houden gebruikers altijd controle over wie er bij de bankgegevens kan.

Verder is voor accountants het bewaken van bankkoppelingen van cliënten nog nooit zo eenvoudig geweest. Accountants kunnen nu met de bankkoppelingenmonitor de status van bankkoppelingen van administraties controleren. Vanuit de monitor is het ook mogelijk om een PSD2-bedrijfsscreening te starten zodat klanten met hun accountants een nieuwe PSD2-bankkoppeling kunnen opzetten.

Exact bouw7 wordt ‘Exact Online Bouw’

Veel gebruikers uit de bouw vertrouwen voor hun administratie op Exact bouw7, een softwareoplossing speciaal voor mkb’ers uit de bouwsector. Sinds 1 mei heet deze module ‘Exact Online Bouw’. Hiermee is de software volledig geïntegreerd in de familie van Exact Online-oplossingen. Klanten blijven toegang houden tot dezelfde features en kunnen rekenen op de vertrouwde kwaliteit en service.

Ondersteuning Android-scanners voor voorraadbeheer

Klanten kunnen met de Exact voorraadbeheerapp hun magazijn digitaliseren. Denk aan orders picken, magazijn verplaatsingen en goederen ontvangsten. Alles wordt direct aangestuurd en vastgelegd in het magazijn met de app. Zo worden fouten voorkomen en verloopt het proces sneller. Naast een telefoon of andere handheld-devices ondersteunt deze app nu ook het gebruik van Zebra TS21/26 Android scanners. Een professionele scanner ontwikkeld voor gebruik in het magazijn, om sneller en makkelijker te scannen.

Technologische vernieuwing en een complete oplossing met Exact Globe+

Exact Globe+ is de volledig vernieuwde versie van Exact Globe. Deze update, voorzien van een moderne look & feel en de nieuwste technologieën, is nu voor nieuwe en bestaande klanten beschikbaar en voorzien van de Nederlandse en Belgische wetgevingen. De komende maanden voegt Exact ook andere wetgevingen en functionaliteiten, zoals productie en WMS, toe aan dit softwarepakket.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
ExactERP
Over Exact
Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.