Intel kondigt nieuwe cloud-to-edge technologieën aan om de uitdagingen van vandaag en morgen op te lossen

Op Intel Vision 2022 laat het bedrijf zien hoe industrieën worden getransformeerd door middel van Intel silicium, software en diensten

| Intel | 2 min | 10 mei 2022 20:26
Copyright: Intel
  • Argonne National Laboratories, Blue White Robotics, Bosch, Dell Technologies, Federated Wireless, Lenovo, en Nourish + Bloom Market behoren tot de klanten en partners die benadrukken hoe Intel technologie helpt bij digitale transformatie.
  • Tot de nieuwe productaankondigingen behoren de lancering van Intels Habana® Gaudi®2 AI-processor voor het trainen van datacenterwerklasten en 12th Gen Intel® Core™ HX-processoren die perfect zijn voor hybride werk. Intel voegt ook details toe over zijn GPU voor datacenters (codenaam Arctic Sound-M, ATS-M), 4th Gen Intel® Xeon® Scalable processor (codenaam Sapphire Rapids) en de roadmap voor Intels infrastructure processing unit (IPU).
  • Nieuwe software en diensten omvatten Project Apollo voor soepeler AI-implementaties in bedrijven, plus Project Endgame en Intel® On Demand voor compute on demand en de flexibiliteit om te voldoen aan de behoeften van veranderende werklasten.
Vandaag tijdens de eerste dag van het Intel Vision-evenement kondigde Intel verbeteringen aan op het gebied van silicium, software en diensten. Daarbij laat het bedrijf zien hoe het technologieën en het ecosysteem samenbrengt om vandaag en in de toekomst bedrijfswaarde voor klanten te realiseren. Onder de voordelen die uit praktijkvoorbeelden naar voren komen, zijn verbeterde bedrijfsresultaten en inzichten, lagere totale eigendomskosten, een snellere time-to-market en waarde, en een positieve wereldwijde impact.

Pat Gelsinger, CEO van Intel: “We bevinden ons in de meest dynamische wereldmarkt van dit tijdperk. De uitdagingen waar organisaties vandaag de dag voor staan zijn complex en onderling verbonden, en succes hangt af van hun vermogen om snel geavanceerde technologieën en infrastructuur toe te passen en te maximaliseren. Vandaag zijn we verheugd om te delen hoe we onze schaal, middelen en de magie van silicium, software en diensten inzetten om klanten en partners te helpen digitale transformaties in deze complexe omgeving te versnellen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Intel
Intel (Nasdaq: INTC) is marktleider en creëert technologie die wereldwijde vooruitgang mogelijk maakt en levens verrijkt. Geïnspireerd door de wet van Moore werkt Intel continu aan het ontwerpen en produceren van halfgeleiders waarmee klanten hun grootste uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Door informatie te integreren in de cloud, het netwerk, de edge en elk type computerapparatuur, zorgt Intel ervoor dat het potentieel van data vrijkomt om zo het bedrijfsleven en de samenleving op een positieve manier te transformeren. 
Meer over Intel
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.