SAP voldoet met innovatie aan de meest dringende behoeften van klanten

Innovaties op vier cruciale gebieden: veerkracht van de toeleveringsketen, duurzaamheid, transformatie van bedrijfsprocessen en ontwikkeling van no-code-applicaties

| SAP | 3 min | 10 mei 2022 20:39
Afbeelding: Voorbeeld app van DHL met AppGyver | Copyright: SAP
SAP kondigt vandaag op SAP Sapphire in Orlando, Florida, nieuwe innovaties aan die klanten zakelijke waarde bieden op vier cruciale gebieden: veerkracht van de toeleveringsketen, duurzaamheid, transformatie van bedrijfsprocessen en ontwikkeling van no-code-applicaties.

Volgens een recent onderzoek van Boston Consulting Group wendt 80% van de bedrijven zich tot digitale oplossingen om de huidige zakelijke uitdagingen het hoofd te bieden, maar slechts zo’n 30% realiseert met succes een echte digitale transformatie. De aankondigingen van vandaag helpen SAP-klanten hun transformatietraject te versnellen met innovatieve, cloudgebaseerde oplossingen die de end-to-end bedrijfsprocessen omvatten die klanten het meest nodig hebben. De aankondigingen komen op de eerste dag van SAP Sapphire, de wereldwijde klant- en partnerconferentie van SAP.

"Al 50 jaar helpen SAP's missiekritische oplossingen en diepgaande branche-expertise bedrijven over de hele wereld om slimmer te ondernemen", zegt Christian Klein, CEO en lid van de Raad van Bestuur van SAP SE. "We bevinden ons in een unieke positie om het succes van onze klanten in een snel evoluerende wereld mogelijk te maken door cloudgebaseerde digitale transformatie te stimuleren die de meest urgente uitdagingen van klanten oplost: van veerkracht van de toeleveringsketen tot duurzaamheid."

Veerkrachtige toeleveringsketens en intelligente bedrijfsnetwerken

SAP-innovaties verbeteren de efficiëntie en transparantie van de toeleveringsketen, waardoor betere prestaties en veerkracht mogelijk worden. Een van de innovaties is een nieuwe suite iOS-apps die de digitale toeleveringsketen stroomlijnt en werknemers ondersteunt met intuïtieve tools. De eerste twee van deze apps – SAP Warehouse Operator en SAP Direct Distribution – zijn vandaag gelanceerd en zijn beschikbaar in de Apple App Store.

Bovendien brengt de nieuwe SAP Digital Manufacturing-cloud de nieuwste innovaties op het gebied van analyse, edgecomputing en automatisering samen met state-of-the-art, end-to-end productieprocessen om klanten te helpen de productie te optimaliseren. SAP Business Network blijft zich ook ontwikkelen als 's werelds grootste zakelijke netwerk, en met de integratie van Taulia kunnen klanten de waarde ontsluiten die vastzit in hun werkkapitaal.

Bedrijven verplaatsen van praten naar actie over duurzaamheid

SAP's groeiende portfolio van duurzaamheidsoplossingen is uniek gepositioneerd om bedrijven te helpen van goedbedoelde gesprekken over te gaan naar zinvolle actie. Nieuwe innovaties die vandaag op de markt zijn, omvatten mogelijkheden in SAP Cloud for Sustainable Enterprises die bedrijven helpen te innoveren op belangrijke gebieden van duurzaamheidsbeheer. Dit omvat verbeterd SAP Product Footprint Management, zodat klanten de ecologische voetafdruk van producten op grote schaal kunnen verkleinen met live connectiviteit vanuit SAP S/4HANA Cloud, inclusief transport- en reismogelijkheden.

Transformatie van bedrijfsprocessen mogelijk maken

Klanten gebruiken RISE with SAP om hun end-to-end bedrijfsprocessen opnieuw te ontwerpen en over te stappen naar een modulaire, flexibele ERP in de cloud. Verschillende klanten laten op Sapphire zien hoe zij RISE with SAP gebruiken voor het leveren van bedrijfsinnovatie. Partners helpen SAP-klanten deze innovaties ook op te schalen door middel van best practices en op maat gemaakte oplossingen: RISE with SAP en SOAR with Accenture integreren en leveren wat bedrijven nodig hebben voor cloudgebaseerde transformatie, inclusief cloudinfrastructuurbeheer, applicatiebeheer en operationele services.

De nieuwste release van de SAP Service Cloud omvat nieuwe mogelijkheden voor dynamisch casebeheer en casemodellering, en native integratie met Qualtrics XM Discover en Microsoft Teams voor organisaties om hun merkbelofte waar te maken met een betere zichtbaarheid, grotere verantwoordelijkheid en een snellere oplossingstijd.

Innovatie versnellen met no-code/low-code-ontwikkeling, procesautomatisering, data en AI

SAP AppGyver, een toonaangevende no-code/low-code enterprise applicatie-ontwikkelingsoplossing, omvat nu native integratie met SAP Service Cloud en is beschikbaar als onderdeel van de gratis laag voor het SAP Business Technology Platform. SAP Process Automation, ook onderdeel van SAP BTP Free Tier, is verbeterd voor no-code workflowmanagement en robotic process automation (RPA).

SAP levert ook nieuwe SAP AI-aangedreven innovaties om op intelligente wijze end-to-end bedrijfsprocessen te optimaliseren, waaronder lead-to-cash, design-to-operate, recruit-to-retire en source-to-pay. In de 'studentenzone' van het leerportaal biedt SAP alle academische studenten ook gratis toegang tot leermiddelen en ervaringen op maat. Om de groeiende behoefte aan versnelde app ontwikkeling door niet-technische gebruikers te ondersteunen, lanceert SAP een verbeterd leertraject dat studenten voorbereidt op nieuwe certificeringen in low-code/no-code.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SAP
SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.